EZ DE ÁLLAT! *o* de logikázva, szerintem nem fog a Rockstar 2 update-ot egy hónapban kiadni szóval jöhetne akár egybe is.NikitaDragovich írta:Tényleg jó lenne, ha beletennék San Fierrót és Las Venturast Los Santos és Blaine County mellé. Sőt, láttam ma egy térképet, amit egy fan készített. Látható a térképen Vice City, San Fierro, Las Venturas, Los Santos és Blaine County.
Állati lenne, ha ezeket mind hozzátennék a GTA V-höz, csak az biztos, hogy a régi konzolok már nem bírnák el.
http://i.ytimg.com/vi/2EG27bEy9Uc/maxresdefault.jpg
Igen, a kaszinót már én is várom! Nagyon boldog vagyok, hogy megérkezik a kaszinó! FUCK YEAH!
Na ez aztán tényleg nagyon állat lenne! Csak az a baj, hogy ha a Rockstar egyáltalán eljut odáig, hogy rávegye magát egy ekkora léptékű projekt elkészítésére, biztosan csak current gen konzolokra (PS4/X1) jelenne meg, a prevgen masinák egy ekkora játékterületet már biztosan nem bírnának el. A másik probléma meg az, hogy egy ilyen DLC-jért, amiben gyakorlatilag kibővítik és részben átalakítják a már meglévő pályát, elég valószínű, hogy nagyon komoly pénzeket fognak kérni, kis túlzással akár egy olcsóbb currentgen játék árát (kb. 13-14ezer HUF) is elkérhetnek majd egy ekkora frissítésért. Persze egy ekkora összefüggő világért talán megérné, de szerintem egy ilyen ambiciózus projektbe még a Rockstar sem mer belevágni - legalábbis egyelőre. Én még mindig amondó vagyok, hogy örüljünk annak, ha egyáltalán kapunk egy Ludendorff/North Yankton DLC-t új térképet tartalmazó kiegészítőként, és majd csak akkor kezdjünk el komolyabban gondolkodni/reménykedni egy, a fenti képen látható DLC-ben, ha már egy kisebb North Yanktonnal bővült az alapjáték térképe.Gonzales írta:EZ DE ÁLLAT! *o* de logikázva, szerintem nem fog a Rockstar 2 update-ot egy hónapban kiadni szóval jöhetne akár egybe is.NikitaDragovich írta:Tényleg jó lenne, ha beletennék San Fierrót és Las Venturast Los Santos és Blaine County mellé. Sőt, láttam ma egy térképet, amit egy fan készített. Látható a térképen Vice City, San Fierro, Las Venturas, Los Santos és Blaine County.
Állati lenne, ha ezeket mind hozzátennék a GTA V-höz, csak az biztos, hogy a régi konzolok már nem bírnák el.
http://i.ytimg.com/vi/2EG27bEy9Uc/maxresdefault.jpg
Igen, a kaszinót már én is várom! Nagyon boldog vagyok, hogy megérkezik a kaszinó! FUCK YEAH!
De egy ilyen térképet kibaszottul elfogadnék!
Mert számomra ez az eddigi leglogikusabb, új térképet tartalmazó történetkiegészítő DLC lehetőség a GTAV-nél. Valószínűtlennek tartom, hogy csak azért a két-három sztoriküldetésért melóztak volna ennyit az egész kisvárossal/körülötte lévő vidékkel, ráadásul a GTAV esetében érdemi történetről szinte csak a Ludendorff-ban történtek okán beszélhetünk. A három főhős közül kettőnek ide vezethető vissza élettörténetének egy része, szóval ha a Rockstar akár Michaelről, akár Trevorról akar majd egy háttérsztorit kiadni (ami szükséges is lenne, hogy jobban megismerjük a karaktereket), mindkettejüknek köze lesz Ludendorff-hoz. Továbbá, ha a Rockstar előbb-utóbb ki akar majd adni egy új térképet, sokkal valószínűbb, hogy a sztoriban és GTA Online-os bugban félig-meddig már befejezett Ludendorffot/North Yanktont fogja kiadni, mint mondjuk egy LS-hez és Blaine County-hoz hozzácsatolt San Fierrót vagy Las Venturast.VoorstedelijkeViking írta:Miért gondolod ennyire állhatatosan, hogy adnak majd egy Ludendorffot?