Nem tudom, számomra eléggé egy eldeformált, túlméretezett elejű motorra emlékeztet, vagyis pontosan arra, mint ami végül lett belőle a játékban.VoorstedelijkeViking írta:Miért elnagyolt a Vindicator név?
Hát nem tudom, lehet mindjárt kipróbálom Online-ban, mert az őszintét megvallva - bár megvettem Online-ban is - szokás szerint először a sztorimódban próbáltam ki az NPC-ken, mint ahogy az összes eddigi DLC-vel bejött tartalmat (ezért is voltam pipa a Rockstarra, amikor kiderült, hogy a Heist DLC összes tartalma kizárólag Online-ban érhető el) és ott kb húsz ember leütése után jutottam a fent leírt megállapításra, miszerint nincs különbség az ököllel és a bokszerrel mért ütések között. Azt nemsokára megnézem, hogy Online-ban mi a helyzet, de eddig finoman szólva nem nyűgözött le sem a bokszer, sem a Marksman pistol.Gonzales írta:Dani. Eleinte énse éreztem különbséget a boxer/kéz között de próbáld ki más játékosok ellen! Nekem elhiheted, hogyha valaki feléd fut Boxerrel az ujjain, akkor jobb ha hamar lelövöd, vagy elfutsz. Mert komolyan, ha ezzel próbálnak leütni akkor nincs sok esélyed, mivel (legalábbis nekem még nem sikerűlt) nem lehet kitérni előle s 2-3 ütés s a földön vagy próbáld csak ki másk játékosokon, vagy kérd/várd meg, hogy valaki rajtad próbálja ki
Mert sokkal gyorsabban lehet vele ütni mint ököllelVoorstedelijkeViking írta:Hogyhogy nem lehet kitérni? Minden ütőfegyver elől ki lehet térni.
Nah, nekem például ez is elkerülte a figyelmemet.Gonzales írta:Mert sokkal gyorsabban lehet vele ütni mint ököllelVoorstedelijkeViking írta:Hogyhogy nem lehet kitérni? Minden ütőfegyver elől ki lehet térni.
Most hogy mondod, valóban megnyithatnák a kaszinót, elvégre az utóbbi időben egy esetleges kaszinót megnyitó DLC körül is felmerült néhány gondolat.Stan98 írta:Dani én teljesen egyetértek az elemzéseddel. Miért nem lehet már egy faszántos kaszinót berakni vagy valami új szórakozóhelyet?
Egyetértek. Jók ezek az új autók, de néhány kör után egyszerűen megunja az ember. Persze még el lehet szórakozni a tuningolásukkal, de ha már az összes tuninglehetőséget kipróbáltuk, utána már tényleg semmi érdekes nincs az új kocsikban.Stan98 írta:Mondjuk én személyszerint egy új klubnak és egy konditeremnek jobban örülnék mert a San Andreasban se sűrűn jártam a kaszinóban,mivel nem értettem hozzá de persze ha beleraknák akkor tuti beleásnám magam az ott fellelhető szerencsejátékokba mert még mindig jobb időtöltés,mint 1-1 új autóval mászkálni a városban...
Arminho írta:Pókerezni, blackjackezni milyen jó lenne más játékosokkal egy kaszinóban. Jöhetne hozzáegy jó kis körítés, pl. öltönyök, nyakkendők, ingek, kalapok és egy kaszinórablás heistként. Nem hiszem el, hogy a Rockstar nem aknázza ki ezt a lehetőséget!