Visali írta:Nekem bejönnek a színes bőrű főszereplők, CJ, Victor és Luis is, és én még reménykedem benne, hogy ismét néger vagy latin-amerikai lesz a főhős
A feka főszereplőkkel az a bibi, hogy a történelem egyetlenegy említésre méltó néger gengszterrel nem rendelkezik.
Az, hogy pár színesbőrűekből álló banda ovis szinten bohóckodik egymás ellen, az kérem az egyéni szociális problémájuk.
Egyszerűen nem hasonlíthatók a tradícionális maffiához. Alapjáraton kezdjük azzal, hogy a tradícionális
(Értsd: igazi, hamisítatlan) maffiákban helyet sem kaphatnak feketék, lévén fasiszták. Attól, hogy a hírekben a legutolsó kéttagú hiperpigmentált bandát is lemaffiázzák, meg gyakorlatilag minden bűnszervezetet azok még nem maffiák.
Aztán még lehetne azzal folytatni, hogy a tradicíonális maffiákba csak konzervatívokat engednek be,
(mivel fasiszták) ennek tükrében elég érdekesen veszi ki magát egy füvezős, bob marley-s fekagyerek.
Ennek is volt köszönhető - részben - a GTA IV kijövetelekor a felháborodásom, kiválaszottak egy szerb gyereket, az orosz maffiát övező divatból. Viszont közép-kelet EU legbefolyásosabb maffiáival Magyarország rendelkezik
(sajnos). Ugyebár a keleti és a nyugati bűnszervezetek ezen országon keresztül bonyolítják le a kereskedelmet és így akarva-akaratlanul de folyamatosan erősítik a magyar hálózatokat, mert azok felügyelik és megcsapolják. Dehát egy magyar srác biztos nem lett volna annyira divatos, mint egy szerb fickó…
Na mindegy, nagyon eltértem a témától, ha valaki akarja, akkor még folytathatom, de szerintem felesleges.