Joe már az első részben is benne volt.dani.szentgali írta:Én eddig csak a második résszel játszottam. Nem mondanám félkésznek, inkább egy jól előkészített, élvezhető GTAIV klónnak. Nem mondom, hogy nincsenek benne eredeti ötletek, de azért sokat merít a GTAIV-ből (szerintem nem én vagyok az egyetlen aki észrevette, hogy a Mafia 2-es Joe Barbaro karaktere kis túlzással Ctrl+C/Ctrl+V módon lett mintázva a GTAIV-s Roman Bellicről). Na de ezt leszámítva egy igencsak élvezhető játék, mondjuk annak örülök, hogy a realisztikus üzemanyag-felhasználást egy gombbal ki lehet kapcsolni, mert először poén elmenni a benzinkúthoz, mielőtt kifogy a tank, de az elég ciki, ha épp egy akciódús üldözés közben áll le a járgány. Meg ott van, hogy a rendőrök is sokkal szigorúbbak, mint egy GTA-ban, mert itt nem csak azért kezdenek el körözni, ha mondjuk belemész egy rendőrautóba vagy ha a rendőr szeme láttára ölsz meg valakit, hanem itt bizony a gyorshajtást is figyelembe veszik, ami nagyon élethű, de kész rémálommá teszi az olyan küldetéseket, amelyekben időre kell eljutni valahova. Meg az is idegesítő tud lenni, ha belemegyek valakibe és körözést kapok. Mondjuk kell a realitás is, nem mondom hogy nem, de az ilyen Mafia 2 típusú játékokban látottak és tapasztaltak miatt összeteszem a két kezem, hogy a Rockstar azért nem mindig ragaszkodik rögeszmésen a realitáshoz egy GTA-ban, mert ők tudják hol a határ.
A Mafia 3-ról még nem néztem videókat, de ha olyasmi lesz, mint a második rész, akkor a fent leírt túlzott realitásból eredő negatívumokat leszámítva egy nagyon jó játéknak ígérkezik.
VoorstedelijkeViking írta:A realitást mindenki szidja utólag. Anno mindenki pofázott, hogy mennyire szar, hogy a CoD, meg CS meg mittoménmégmi mennyire irreális. A Red Orchestra 2 -ben lábon lőnek, és nem kelsz fel, erre mindenki elkezdett nyavalyogni, hogy ez nem fair, mert blabla. Ennyit arról, hogy mennyire szeretnénk reális játékokat.
Ezzel a játékkal is ez a helyzet.
Na látod, ezt nem tudtam, mivel én nem játszottam az első résszel. Ebben az esetben tárgytalan amit mondtam, ettől függetlenül nekem elsőre Roman Bellic kisebb-nagyobb módosításokkal elkészített karaktere ugrott be Joe-ról. De úgy tűnik, ezzel csak én vagyok így.Davekoma írta:Joe már az első részben is benne volt.dani.szentgali írta:Én eddig csak a második résszel játszottam. Nem mondanám félkésznek, inkább egy jól előkészített, élvezhető GTAIV klónnak. Nem mondom, hogy nincsenek benne eredeti ötletek, de azért sokat merít a GTAIV-ből (szerintem nem én vagyok az egyetlen aki észrevette, hogy a Mafia 2-es Joe Barbaro karaktere kis túlzással Ctrl+C/Ctrl+V módon lett mintázva a GTAIV-s Roman Bellicről). Na de ezt leszámítva egy igencsak élvezhető játék, mondjuk annak örülök, hogy a realisztikus üzemanyag-felhasználást egy gombbal ki lehet kapcsolni, mert először poén elmenni a benzinkúthoz, mielőtt kifogy a tank, de az elég ciki, ha épp egy akciódús üldözés közben áll le a járgány. Meg ott van, hogy a rendőrök is sokkal szigorúbbak, mint egy GTA-ban, mert itt nem csak azért kezdenek el körözni, ha mondjuk belemész egy rendőrautóba vagy ha a rendőr szeme láttára ölsz meg valakit, hanem itt bizony a gyorshajtást is figyelembe veszik, ami nagyon élethű, de kész rémálommá teszi az olyan küldetéseket, amelyekben időre kell eljutni valahova. Meg az is idegesítő tud lenni, ha belemegyek valakibe és körözést kapok. Mondjuk kell a realitás is, nem mondom hogy nem, de az ilyen Mafia 2 típusú játékokban látottak és tapasztaltak miatt összeteszem a két kezem, hogy a Rockstar azért nem mindig ragaszkodik rögeszmésen a realitáshoz egy GTA-ban, mert ők tudják hol a határ.
A Mafia 3-ról még nem néztem videókat, de ha olyasmi lesz, mint a második rész, akkor a fent leírt túlzott realitásból eredő negatívumokat leszámítva egy nagyon jó játéknak ígérkezik.