Itt az exportálást mutatja, nem a feltöltést. Viszont keresgélés közben valahol ráakadtam a Video Galery-ben, szóval meglett.
Ne haragudj, hogy nem válaszoltam a privátra, csak a levelek már megvoltak, mikor küldted a térképeket. Azért köszönöm azt is, illetve a korábbi Rockstar Editor magyar tutorial videót, az nagyon jól jött. Szóval a feltöltés megoldódott, bár szerintem rendkívül macerás.
Más:
Valaki lefordítaná, hogy mit írnak itt angolul, nem értem sajnos?
"Warning: the achievement seems to be a bit buggy, and doesn't always pop if you obtain the 30th platinum award while in a mission, or on a job, or in a Solo session. All you have to do is trigger another platinum award while in a public or invite only open world to get the achievement to pop. In order avoid missing this achievement, you may want to hold off on one of the easy open-world platinums until you have completed 29 other platinum awards."
Ezt a Decorated acsihoz találtam és mivel annyit megértek, hogy bugos az acsi, érdekelne, hogy mi a megoldás. Ugyanis nekem sem adta meg, pedig megvan a 30 platina díj, sőt, 30 is.
Köszönöm