Arminho írta:Nightwolf meg a többi feltámasztott karakter szerintem csak azért szerepeltek ilyen keveset, mert a fejlesztők az új, fiatal szereplőket akarták szerepeltetni (akikkel mellesleg szerintem teljesen elrontották a sztorit és a játékot), illetve reklámozni. No, meg azért is, mert halottak.
Az új karakterekkel semmi gond. Mármint a sztorit valóban kicsit megváltoztatják, de én amondó vagyok, hogy akármilyen ikonikussá válik egy karakter, ha már a sokadik részben harcol vele az ember, még a némileg átdolgozott harci stílusa ellenére is unalmassá válik egy idő után. Szerintem egyáltalán nem volt rossz ötlet a NetherRealmtől az új harcosok játékba tétele egy-két régi motoros helyére. Én is szerettem/szeretem Noob Saibotot, Shang Tsungot, Nightwolfot, Smoke-ot meg a többi "veteránt", de ha minden egyes új részben benne lennének játszható karakterként, az egy idő után hazavágná a játékot. Nagyon unalmas lenne és az újítások rovására menne. Persze kellenek a klasszikus Mortal Kombat karakterek, mert ha egy új MK részt Scorpion és Sub-Zero nélkül mernének kiadni, azt én is megvetném, de szerintem az ilyen apróbb vérfrissítések abszolút kellenek egy ilyen típusú játékba, mint Tremor, Tanya, Jason Vorhees, Kung Jin, D'Vorah, Ferra&Torr stb. Akárhogyis fáj a klasszikus kedvencek hiánya, új karakterek nélkül ellaposodna a sorozat. Az meg szimplán a vakszerencse kérdése, hogy melyik öregfiút cserélik le annak érdekében, hogy egy új embert dobhassanak harcba.
Az Old Genes megjelenésről meg csak annyit, hogy (kövezzetek meg nyugodtan) inkább meg se jelenjen, ha nem a NetherRealm foglalkozik vele. Mindnyájan láthattuk már, mi sül ki abból, ha egy eredetileg jelen generációra készült játékot a vezető fejlesztőcsoport egy kisebb csapatnak ad oda mondván, hogy készítsenek belőle egy prevgen verziót. A legtöbb esetben elég vállalhatatlanra sikerült a végeredmény. Szóval ha a NetherRealm leszarja a prevgent, akkor már inkább úgy tegye meg, hogy nem ad ki egy másik fejlesztőgárdával összecsapatott förtelmet, hanem meghagyja a Mortal Kombat 9-et egyedüli prevgenes alkotásként. Ez azért mégiscsak jobb, mint hogy lássunk egy trehány MKX-et 13-14ezer forintért.