Nekem mindegy, hogy DLC vagy tartalmi frissítés, de csináljanak valamit, mert 260 óra után meguntam, a 100%-ot még összeszedem majd, de a single nem lett olyan jó, hogy csak abba belerakjak több száz órát mint a korábbi részeknél. Az online meg egyszerűen unalmas, a küldetések nagy részét teljesítettem, megvannak a Heist-ek is, elég sok DM-et s TDM-et toltam, LTS-t is csináltam jó párat, meg a többi értelmes játékmódot, de kifújt. Még a versenyek lennének meg a minijátékok, de azok inkább idegesítenek csak.
Az, hogy mászkálok és bohóckodom pedig nem működik itt, mert akárhányszor meghalok vonja le a pénzt, a lőszer is drága, ha tönkreteszem a kocsim vagy más kocsiját azért is pénzt von le. A rendőrök pedig terminátorok, akik sokszor azért köröznek, mert közel megyek hozzájuk, miközben valakit üldöznek...
Amúgy van két logikátlanság:
1) Ha a kocsitelepre bemászol, el kezdenek körözni, de azért a kapun kiengednek, a lefoglald kocsiddal együtt.
2) Beengednek a börtönbe, de el kezdenek körözni. Na akkor vagy ne engedjenek be, vagy ne körözzenek, mert így nevetséges.
Amúgy még mindig az IV és a SA a legjobb szerintem.