10/0.
Ma is mentem volna vezetni, a mai alkalom lett volna a 21-22. órám. El is mentem vezetni, de amikor megjött az oktatóm, már akkor gyanús volt nekem, hogy az első dolga a motorháztető felnyitása és a hűtőfolyadék ellenőrzése volt. Megkérdeztem tőle, hogy van-e valami gond, ő erre azt felelte, hogy nincs semmi baj, mehetünk. Kb. 20 perc vezetés után fura hangok jöttek ki a motorháztető alól és a műszerfalon is felgyulladt a motor túlmelegedését jelző ikon. Oktatóm mondta, hogy álljunk meg. Kiszállt a kocsiból és felnyitotta a motorháztetőt, elkezdett babrálni a hűtőfolyadékkal, majd nagy káromkodások közepette visszaült mellém és közölte, hogy gáz van és nem folytathatjuk a mai vezetést. Elég ideges lettem. Szerencsére még vissza tudtunk menni a suliig, aztán átvette a kormányt, én kiszálltam, ő meg elhajtott a szervizbe. Ezután jó fél órát vártam a villamosra, mire megjött. Ráadásul csak két hét múlva tudom bepótolni a mai órát, mert jövőhéten nyaralok, azután meg az oktatónak nem jó meg azt sem tudta megmondani, mikorra javítják meg azt a rohadt kocsit.