Ha ezt a gombot használom, még több ikon tűnik el. Egyszerűen nem tudom mit csináltam. Valami lila szöveg megjelent bal felül, el sem olvastam igazán, csak írta, hogy nyomjam meg az E gombot. Megnyomtam, minden eltűnt. Most viszont hiába nyomok E-t, semmi nem jön vissza. Egyedül egy lila színű időmérő eventet mutat a hegyekben.Arminho írta:PS3-on van egy olyan opció, hogy lehet váltani az ikonok megjelenésén az R3 gomb megnyomásával. Vagyis, ha csak a fontosabb dolgokat akarjuk látni, akkor rá nyomunk, ha meg mindent akarunk látni, akokr ismét megnyomjuk az R3-at. Low Detail és High Detail a neve.
Veled kevesebbszer... CCCHHHArminho írta:Én csak is kizárólag barátokkal csinálom/csináltam a rablásokat. Annyi baromarcú játékos van, hogy hihetetlen. De nem is az a baj, hogy elrontja, mert az mindenkivel előfordul (velem kevesebbszer), hanem az, hogy mondjuk a 4. vagy 5. próbálkozásnál kilép az egyik játékos, és oda az az értékes háromnegyed óra, amit akár Family Guy epizódok nézésével is tölthettem volna.
Ez az, amikor a hajót el kell foglalni, vagy mi? Egyszerű: mesterlövészkedjetek ki mindent amit lehet a csónakból eleve.totyak írta:Ezek a szaros Heist-ok annyira fel tudnak idegesíteni. Olyan bénán oldotta meg őket a R* Eleve nehezen akarnak belépni, aztán vagy az elején, vagy félúton kilépnek. Az utolsó Heist 2. setupját legalább 10x újrakezdtem ma, nem lett meg. A végén egyszer a hajót vezető emberke csak körözött a tavon, nem kötött ki, semmit nem csinált és nem lehetett átvenni a kormányt. Utána meg kikötöttünk, csak el kellett volna menni a sárga pontig, de az idióták inkább a városban menekültek a zsaruk elől. Komolyan mondom, annyira felidegesített, hogy arcon tudnám ütni az összeset. Egyszerűen nem lehet normálisan játszani, mert idióta mindenki. És hiába írom mit csináljon, naná, hogy nem azt teszi, barom állatja. Egyszer érjek túl rajta, soha a büdös életben nem nyúlok hozzájuk többet. Amúgy is unalmas az online. Ezek a free eventek kicsit feldobják, de ezek meg ritkán vannak szerintem.
Nem az. El kell menni egy szigetre valami hekkerért, kinyírni az őröket és menekülni a zsaruk elől. Időre megy és egy bizonyos pontra kell elvinni a hekkert.VoorstedelijkeViking írta:Ez az, amikor a hajót el kell foglalni, vagy mi? Egyszerű: mesterlövészkedjetek ki mindent amit lehet a csónakból eleve.totyak írta:Ezek a szaros Heist-ok annyira fel tudnak idegesíteni. Olyan bénán oldotta meg őket a R* Eleve nehezen akarnak belépni, aztán vagy az elején, vagy félúton kilépnek. Az utolsó Heist 2. setupját legalább 10x újrakezdtem ma, nem lett meg. A végén egyszer a hajót vezető emberke csak körözött a tavon, nem kötött ki, semmit nem csinált és nem lehetett átvenni a kormányt. Utána meg kikötöttünk, csak el kellett volna menni a sárga pontig, de az idióták inkább a városban menekültek a zsaruk elől. Komolyan mondom, annyira felidegesített, hogy arcon tudnám ütni az összeset. Egyszerűen nem lehet normálisan játszani, mert idióta mindenki. És hiába írom mit csináljon, naná, hogy nem azt teszi, barom állatja. Egyszer érjek túl rajta, soha a büdös életben nem nyúlok hozzájuk többet. Amúgy is unalmas az online. Ezek a free eventek kicsit feldobják, de ezek meg ritkán vannak szerintem.