Gonzales írta:A "Fórum" menüponttál a hozzászólás számlálónál mennyit irt? Azaz mennyi gyűlt össze ennyi idő kihagyás után?
277. Meg is lepődtem.
Köszönöm a kedves szavakat, nem gondoltam volna, hogy ekkora nyomot hagytam sokakban
Olyan aktív nem leszek már, mint anno 2012 körül -ti. egyetem mellett nincs annyi időm rá, és nem is "lehet" rá. Az most fontosabb, de mikor már lefáradt az agyam és nincs jobb dolgom, fellesek ide.
Azért tűntem el oly hirtelen, mert ex barátom úgy gondolta, hogy túlságosan "ráfüggtem" a fórumra, ezért mivel tudta az adataimat, így szépen..khm.. "ellopta" a felhasználómat, és megváltoztatott rajta mindent, hogy ne használjam. Végül, érettségihez közeledve úgy éreztem, talán jobb így, és majd visszatérek valamikor.
Bántott, hogy nem tudtam elbúcsúzni, de ha visszajövök, akkor meglett volna a kísértés, hogy "nem megyek el", így ennek így kellett lennie.
Egyébként leveleket is valószínüleg azért nem tudtatok nekem küldeni (nagy meglepetésemre), mert ő minden bizonnyal kikapcsolta. (Most kapcsoltam vissza). Néha meglepődik az ember, mik vannak..