Magyar értelmező kéziszótár, hatodik kiadás, 1985, A-lyKabal írta:Azt úgy hívják irányjelző.
Az index teljesen mást jelent.
591.oldal
index fn 1. Gépk járműn irányjelző kar v. villogó lámpa. [...]
Amúgy doublepostoltál. Nem bántásból.
Magyar értelmező kéziszótár, hatodik kiadás, 1985, A-lyKabal írta:Azt úgy hívják irányjelző.
Round 2- MateL Wins.. FATALITY!MateL írta:Magyar értelmező kéziszótár, hatodik kiadás, 1985, A-lyKabal írta:Azt úgy hívják irányjelző.
591.oldal
index fn 1. Gépk járműn irányjelző kar v. villogó lámpa. [...]
Amúgy doublepostoltál. Nem bántásból.
Hm... Ez egy roppant érdekes kérdés. Véleményem szerint valami erőteljesebbet kéne választanod. Van is valahol egy kis képem a Bismarck hadihajóról, az tökéletesen illene hozzád.Thelostduck írta:Az a problémám, hogy már több hónapja ezt a profilképet használom gtaplace- en és le kéne cserélnem, de semmi jó ötletem nincs. Léccives valaki segicsen már!!! (Havan ötleted steam profilképre, azt is halgatom.)
Kabal írta:
De én voltam a hülye amikor ide regisztráltam erre a ratyi oldalra. Ilyenektől ratyi, mint ez a tetves hollandus Viking! Többet se jövök fel az fix! Csak azért regisztem, mert szükségem volt egy infóra a GTA5-höz, amit meg is kaptam itt, de ahhoz nem kellett volna regisztrálni, elég lett volna kicsit figyelmesebben körülnéznem.
Köszönöm. A harci elefánt valóban telitalálat , mint profilkép, valamint kiváló választás arra, hogy egy derűs szombat estén bitang módon megalázzam az easy botokat.VoorstedelijkeViking írta:Hm... Ez egy roppant érdekes kérdés. Véleményem szerint valami erőteljesebbet kéne választanod. Van is valahol egy kis képem a Bismarck hadihajóról, az tökéletesen illene hozzád.Thelostduck írta:Az a problémám, hogy már több hónapja ezt a profilképet használom gtaplace- en és le kéne cserélnem, de semmi jó ötletem nincs. Léccives valaki segicsen már!!! (Havan ötleted steam profilképre, azt is halgatom.)
https://www.google.hu/search?q=bismarck ... 9xaXvsM%3A
Akkor mi is a másik? Ja igen. Hát azt hiszem, hogy egy harci elefánt mindig is jól passzolt a GTA -hoz, itt van egy az AoE II -ből:
https://www.google.hu/search?q=battle+e ... zqBByTM%3A
És bocsánat az OFF hozzászólásért.
Sajnos az első profilképemre, már én magam sem emlékszem. Nem mostanában volt. Azért köszönöm, hogy próbáltál segíteni a problémámon.dani.szentgali írta:Thelostduck: Szerintem a legelső GTAPlace-s profilképed volt a legjobb, az illett a legjobban hozzád (meg a nevedhez).