Hozzászólás
Szerző: Markee » 2010. 03. 24. 16:58
Beszámoló a multiplayer eventről(megírtam hsz-be is egy részét ,de a vége lemaradt)
Na ,hát siekrült részt vennem az eventen...sajnos nem volt vmi élvezhető ,mert mivel MO.-ról játszottam lagg is volt +a hangjuk is szaggatott...éjfélig játszottam utána felb*sztam az agyam és abbahaygatam...mondam nekik ,hogy kicsit lassabban beszéljenek ,mert szaggatnak is ,meg nem vagyok olyan nagyon jó angolból(alapfokú nyelvvizsgám van).Meg külön velem nem is beszéltek ,pedig kérdeztem őket ,de azt mondták nem értik(lehet nem jól mondtam vmit XD).Utána éjfélig még hülyültem egy kicsit a mutliban ,utána ,meguntam a laggot és kiléptem.Hát röviden ennyi volt az event ,legalábbis nekem ,lehet vkinek jobban tetszett nem tudom...Mind1 majd a következő ,hátha nem lesz ilyen laggos ,de szerintem azért volt ilyen ,mert sok külföldi volt ,és sokan is akartak csatlakozni...aztán ez lett belőle...na mind1 hát most így jártam ...majd legközelebb hátha jobb lesz...
+még azt nemértem ,hogy ilyenkor miért laggolt ,amikor csak 4-en játszottunK?Lehet ,hogy nekem volt baj a netszolgáltatómmal?fogalmam sincs ,pedig jó lett volna velük beszélgetni egy kicsit ,ja meg még az ,hogy ilyenkor mi a fenéért nem tudnak norm. host-ot biztosítani...
+azt megírnátok ,hogy szerintetek miért laggoltam(szerintem azért ,mert ők messzebbről játszottak ,és lassú volt a netem ,de ez csak az én véleményem)