PS4? Nem tetszik az Xbox? Tudtommal, te Xboxos vagy.Kriss X írta:Jó játéknak tűnik, én annó még a PS2-n rengeteget játszottam a GT4-el. Majd egy-két év múlva, ha veszek PS4-et, akkor mindenképp megveszem ezt is.
Nem azt kérdeztem mi volt a bajotok, hanem azt hogy most mi a bajotok így 2 évvel a megjelenésük után?Rockstar69 írta:Hát talán az, hogy elég pofátlan hozzáállása volt a Microsoftnak a generáció váltás kezdetén, ami maradt is volna, ha nincs a Sony.
Igazából én mindkét platformot szeretem. Nekem az első komolyabb konzolom PS2 volt, aztán amikor ott tartottam, hogy PS3 vagy XBox 360, akkor a teljesítményen túlzottan nem kellett gondolkodni, mert szinte ugyan az és a GTA V-t mindkettőre kiadták. Végül XBox 360-at választottam, de ha megint ott állnék, hogy konzolválasztás, akkor már inkább a PS4 felé hajlok majd és még a PC építési tervem szóba se került .NikitaDragovich írta:PS4? Nem tetszik az Xbox? Tudtommal, te Xboxos vagy.Kriss X írta:Jó játéknak tűnik, én annó még a PS2-n rengeteget játszottam a GT4-el. Majd egy-két év múlva, ha veszek PS4-et, akkor mindenképp megveszem ezt is.
Akkor leírom mégegyszer: Hát talán az, hogy elég pofátlan hozzáállása volt a Microsoftnak a generáció váltás kezdetén, ami maradt is volna, ha nincs a Sony.Davekoma írta:Nem azt kérdeztem mi volt a bajotok, hanem azt hogy most mi a bajotok így 2 évvel a megjelenésük után?Rockstar69 írta:Hát talán az, hogy elég pofátlan hozzáállása volt a Microsoftnak a generáció váltás kezdetén, ami maradt is volna, ha nincs a Sony.
De volt egy Sony és most meg a nekik kéne valamit villantani mert nagyon ellazultak mostanában...