Nem erre gondolt, mert ha erre gondolt volna akkor ezt írta volna le, de most hogy leírtad biztosra veszem, hogy rögtön erre gondolt.VoorstedelijkeViking írta:Még mindig Annihilátor.
Amúgy nem arra gondolt szerinted (most jön a híres Viking-logika), hogy ha a PS4 jobb minőségű (ezt írtak fentebb valahol, asszem; én nem értek hozzá) és ugyanannyiba kerül, akkor elméleti szinten olcsóbb?
Igen most, végre ugyanannyiba kerülnek (bár 5000-rel olcsóbban láttam most is a legolcsóbb PS-t), a Sony be is jelentette, hogy csökkentik a PS4 árát. Csak a hipszterek vesznek XboxOne-t, vagy akinel van annyi pénze, hogy megvegye a PS4 mellé. Játszhatja a Microsoft a jófiút, de sokan nem felejtik el, hogy mekkora suttyók voltak.Davekoma írta:Rockstar69: Miért is olcsóbb a Playstation 4? Tudtommal pont most kerülnek ugyanannyiba, jobb a hozzáállásuk?
Nem látom Playstation-ön visszafelé kompatibilitást, nem látom PS Pluson azokat az iszonyatosan nagy neveket, hogy azt mondhasd rá hogy a Sony jobb mint a Microsoft. Hol az EA Acess a Sonynál? Ja hogy a Sonynak nem tetszett az ötlet és ezért inkább nemet mondtak, pedig egy elég hasznos alkalmazás.
Igazából szerintem a Microsoft ez alatt a 2 év alatt, mindent kijavított amit az elején elbasztak, de ha nem hát nem.
Gonzales: Attól még mert gyökér vagy és ennyivel elintézed, nem kell itt villogatni a "tudásodat".
Azt a mindenit neki, majd egyszer kinövöd ezt a kort, semmi baj.Gonzales írta:Csak simán nézünk meg pár Kritika, Comparison videót.. Ahányat láttam mindig a Ps4 vitte a győzelmet. Szerintem ez alapján itélkezzünk, s így döntsük el mélyk a jobb.
Nem pedig gyökerezzük a másikat most én is kezdjek el itt egy növény részeivel szidni a másikat? Ja, szerintem is ez a legjobb megoldás te virágszirom!