Köszönöm a választ.
Valószínűleg miután végigjátszottam a játékot, újból nekiállok. Akkor viszont már nem akarok az először jónak tűnő, majd frusztráló dolgokkal foglalkozni. Mert például nekem még az elején érdekes, izgalmas volt az under the bridge, de amikor már a 30. híd alatt repültem át akkor már kevésbé, vagy amikor tizedjére repülők át egy híd alatt és nem adja meg. De ugyanezt elmondhatom a különleges ugratásokra is, sajnos csak a végén tudtam meg, hogy a játékban van egy Akuma típusú motorkerékpár, azzal már sokkal jobban ment
Illetve vannak még egyéb érdekességek, amik jópofák, mint például peyote gyűjtés, vagy a booty call, vagy egy örömlány szolgáltatásának igénybe vétele, amiket végigcsináltam, kipróbáltam az összes variációt, de ennyi éppen elég is volt belőle, ha nem muszáj, akkor többet nem szeretnék velük foglalkozni.
Azt megértem, hogy nem használható egyből Michael különleges képessége, de hogy a repülési képességét miért nem lehet egyből fejleszteni, azt nem.
Már az is eszembe jutott, hogy a gyors mentés helyett a karaktereknek valóban le kellene pihenniük, úgy elmenteni a játékot és akkor hátha működik. Vagy nincs ilyen összefüggés, ez teljesen lényegtelen?