Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2015. 11. 14. 14:35
Én sem tudtam, hogy lelőtték volna a GTA IV multiplayerét. Bár a GTAV Xbox 360-as megjelenése óta (tehát már kicsit több, mint 2 éve) számomra elfelejtődött, hogy van egy GTAIV-em is a lemeztartó polcomon. Annyira belemerültem az V-be, annyira beszippantott a világa, a város, a vidék, a tengerek meg minden más, hogy sohasem éreztem azt, hogy most vissza kell mennem Liberty City betondzsungelébe, aminek ráadásul már évek óta ismerem majdnem minden négyzetcentiméterét. Igazából a GTAIV multijával akkor sem játszottam nagyon, amikor még javában játszottam a játékkal. Nem igazán tudott lekötni. Kipróbáltam az összes játékmódot, ökörködtem párszor a hintával és kb ennyi volt nálam a multi. Szóval számomra nem dől össze a világ, ha valóban megszűnt a GTAIV multiplayer. Gondolom a Rockstar az utolsó pillanatig várt, amíg mindenki áttért a GTA Onlinera, és csak ezután döntöttek úgy, hogy megszüntetik a GTAIV multis szervereit. Az lehet, hogy néhányan még szívesen játszottak volna vele, de világszerte pár száz játékos kedvéért nyilván nem fogja fenntartani egy hét éves játék online szolgáltatásait a Rockstar, főleg úgy, hogy már van egy GTA Online, amely több millió felhasználót foglalkoztat.