NikitaDragovich írta:Vedd elő nyugodtan a GTA IV-et. Hidd el, nem fogod megbánni. Szerintem még a mai napig is verhetetlen az a játék! Százszor jobb, mint a GTA V!
Megtörtént. Két hete, nyaralás előtt elővettem a GTAIV-et, amit a GTA V megjelenése óta (2013.09.17., a GTAIV-gyel 16-án játszottam utoljára) nem használtam. Hát, elég durva volt annyi idő után újra elővenni! Először is kicsit rondább volt a játék, mint amire emlékeztem. Persze ezt nem hibaként hoztam fel, hisz értelemszerűen régi játékról beszélünk, másrészt meg három év alatt nyilván hozzá szoktam a GTAV-höz, láttam az újabb verzióit is meg még sok más új játékkal is volt dolgom, szóval ez is hozzájárulhatott, hogy csúnyább volt a grafika, mint amire emlékeztem. Az irányítás is elég fura volt, főleg a vezetés, de persze gyalogosan is kerestem a már megszokott fegyverkereket.
Meg észre vettem, hogy anno pár könnyű achievementet nem szereztem meg, ezek közül szedtem össze egyet-kettőt.
Mivel két héttel ezelőtt, nyaralás előtt két nappal vettem elő és most érkeztem haza, ezért nem nagyon volt időm újra igazán beleásni magamat a játékba, de ezalatt a pár óra alatt is jól szórakoztam, szóval megérte elővennem. Azt - egyelőre - nem állítanám, hogy jobb játék a GTAV-nél, de az tagadhatatlan, hogy érdemes volt elővenni annyi idő után is.
Majd most, hogy megint itthon vagyok, több időm lesz játékra és akkor majd még jobban felfrissítem az emlékeimet, meg összehasonlítom a GTAV-tel.