26. Küldetés: R.I.P. Leone (Nyugodj békében Leone)
Másnap Robi fegyvert fogott és elindult a Leonek utolsó területére a Gentleman’s clubba, ami még Salvatore háza volt, Robi és a bandája tűzharcot folytatott a Leonekkel, ilyenkor fussunk be a házba és ott lesz egy ismerős személy, az a fickó van ott, akivel még Robi beszélgetett a Forellikről.
Robi:- Te rohadék!
Zeke Leone: Helló Robi! Látom, már erős bandád van és a Forelliéket is ki irtottad meg Toad-ott is ki nyírtad, de most csalódni fogsz, de engem nem fogsz megölni!
Robi: Majd meglátjuk, te seggfej!
Nyírjuk ki a csávót, és mennyünk vissza Bálinttal Chicagóba.
Jutalom: Gentleman’s club, $2000
Fidel Castro & Pogo küldetései:
27. Küldetés: Kommunista (Communist)
Robi és Bálint vissza érkeztek Chicagóba, és elmentek Jeffhez. Jeff-nek elmesélték, hogy mi történt Jeff gratulált Robiéknak, Jeff mondta, hogy Fidel Castro épp egy kórházban van és haldoklik, azért mert elrabolták és megverték, és segíteni kéne neki, mert segíthet nekünk a Maffiák elkapásában Robi elfogadta a feladatót és elindult a kórházba. Castro nem nagyon örült neki, hogy valaki meglátogatta.
Castro: - Ki az?
Robi: -Jó napot Mr.Castro, Róbert Bock vagyok szólítson Robinak
Castro: - És ez hol érdekkel engem mennyen innét, hadd éljem nyugodtan az utolsó napjaimat a majmommal Pogoval.
Robi: - Figyeljen Mr.Castro én szeretnék magának segíteni, megkeressem azokat akik megverték magát és maga pedig segít nekem megtalálni a Chicagoi maffiát.
Castro: - Hallottam a történetét, hogy magával mi történt az egész világ hallotta, jó felőlem, segítek neked, (Castro rágyújt)
Robi: - Héj, dobja el a cigit! Megakar halni? (Robi elveszi a cigit Castro-tól és bedobja a cigit a kukába)
Castro: - Héj ezt most miért
Robi: - Mert nem akarom, hogy meghaljon azért
Castro: - Na jól van szólok a kommunistáknak, hogy végezzenek magával
Robi: - Haha maga már nem parancsolhat a kommunistáknak, hiszen maga lemondott a posztjáról, mindegy inkább mondja, hogy mi lesz a feladatom
Castro: - Oké, végezz azokkal a gyökerekkel akik elraboltak engemet, Chicago határánál vannak, mindjárt elhagyják Chicagót
Robi: - Rendben, viszlát.
Menjünk el a határhoz és nyírjuk ki az el rablókat.
Jutalom: $1000, barát: Fidel Castro & Pogo
28. Küldetés: Little Haiti vs Little Havanna (Little Haiti vs Little Havanna)
Robi visszament a kórházba, és mondta Fidel C., hogy akiket megöltünk a határnál azok nem az elrablói voltak, hanem pár pitiáner rabló. Ezért mennyünk el a Little Havanna-i bandához és kössünk velük szövetséget, mert biztos, hogy támadni fognak még az elrablók. Robi elindult Little Havannába, és ott voltak a Havannaiak. Kössünk velük szövetséget és nyírjuk ki a Havannaiak ellenségét a Haitiket.
Jutalom: szövetséges: Little Havanna, ellenség: Little Haiti, $1000
29. Küldetés: Jerry tábornok (Jerry general)
Fidel Castro megint megbízott bennünket egy feladattal mégpedig, hogy még a 60-as években a vietnami háborúkban volt Kubának egy tábornoka akit Jerry tábornoknak hívtak, és Fidel barátja volt, most a tábornok Chicagóban a Trump International Hotel and Tower-ben pihenni ki magát, mert már nagyon öreg és hamarosan meghalhat öregségben. Látogassunk el hozzá és kérdezzük meg, hogy nem tud valamit Fidel elrablóiról. Robi elindult a tábornokhoz, a tábornok nem tudott semmit, de Robi látta, hogy hazudik és később a tábornok bevallotta, hogy igen tudja, hogy ki rabolta el Fidel-t, Fidel öccse vagyis Raúl Castro az elrabló, ő intézte, hogy elrabolják Fidel-t, mert a családi vagyon kell neki, és ha meghal Fidel, akkor övé lesz a vagyon. Én is benne vagyok ebben az ügyben, mert megfenyegetek, ha merek köpni Fidelnek, akkor, kinyírnak a családommal együtt, kérem, Mr.Bock ne mondja ezt vissza senkinek csak Castro-nak köszönöm. Robi megígérte, hogy nem mondja el senkinek csak Fidelnek és Robi visszament a kórházba.
Jutalom: $0
30. Küldetés: Tony Montana rejtélye (Tony Montana mystery)
Robi elmesélte Castronak, hogy mit mondott a tábornok, Castro azt mondta az a nyavalyás öccsé ezért holnap meg fogom verni, mert tudom, hogy itt van Chicagóban és rám vadászik.
Robi: - Értem és most mit tegyek?
Castro: - Az Elmwood parkban van egy fegyver bolt, a bolt pincéjében lesz egy csomag, amiben van 10 millió dollár, ez az én vagyonom 5 millió a tiéd fiam, a másik 5 az enyém érted?
Robi: - Igen és köszönöm Mr.Castro
Castro: - Várjál, még a csomagban van, egy rakétavető ezt oda adom neked örökbe, mert holnap ketten elmegyünk Raúl búvóhelyéhez és elkapjuk őt rendben?
Robi: - Rendben
Castro: - Fiam hallottál Tony Montánáról? Aki még ellenem volt 1983-ban?
Robi: - Nem
Castro: - Tony M. egy kubai ember volt, aki Kubából megszökött Miamiba és ő elfoglalta Miami-t, de a legnagyobb ellenfele Alejandro Sosa egyik bérgyilkosa megölte Tony-t
Robi: - Aha
Castra: - Na, akkor mehetsz gondoltam elmeséltem neked ezt a történetet, sok sikert fiam! Mond a fegyver boltosnak, hogy F. Castro küldött
Robi elment a fegyver boltba, felszedte a pénzt és a rakéta vetőt.
Jutalom: 5 millió dollár, rakétavető
Most nem olyan sok a szóismétlés, remélem most tetszik!