Köszi!NikitaDragovich írta:Gratulálok! Ügyes vagy! A Far Cry 3 egy nagyszerű játék. Sajnos nem tudtam végigjátszani, mert a bátyám újratette a gépet, mikor még rajta volt, így elveszett az összes mentésem. Sőt, a YouTube-on elkezdett Far Cry 3-as végigjátszásomat sem tudtam befejezni.
Téged tényleg jól megszivatott a 4. Bocs hogy nem segítettem, de engem még nem is enged coopozni, mert nem haladtam eleget a sztoriban. Ma viszont elkezdtem, úgyhogy hamarosan már én is tudok játszani.Gonzales írta:És akkor én mit mondjak....?
Hát igen, ezzel nehéz lenne vitatkozni. Körülbelül mindent leírtál, amiről az eddigi összes Far Cry játék szólt a harmadik résztől kezdve. És igen, én is csomó jelenetet megismertem a 3-ból. A 3 meg a 4 gyakorlatilag tökre ugyanaz a játék csak más térképpel, a Primal meg ugyanazt a térképet kapta, mint a 4, csak abba legalább más fegyverek, állatok, és kicsit másféle küldetések vannak. Ezzel persze nem azt mondom, hogy a Primal egy forradalmi rész lett, meg nem is igazán játszottam vele eleget ahhoz, hogy messzemenő következtetéseket vonjak le, de ott legalább egy minimális változtatásra vették a fáradtságot. A 4-nél meg ennél az ötödik résznél látszólag még annyit sem változtattak, hogy legalább egy másfajta történelmi korba rakták volna a játékot. Ez a rész látszólag ismét Ctrl+C&Ctrl+V Far Cry 3 lesz. Nem is igazán érdekel, mert tuti, hogy nem veszem meg (a Primal-ön még gondolkozom, mert az kicsit tetszett), csak láttam a trailert és gondoltam beillesztem ide, hátha valakit érdekel.Rockstar69 írta:Láttam tegnap, de szerintem nem lesz nagyszám. Annyira egy kaptafára készülnek a Ubi$oft játékai, hogy gyakorlatilag ez is csak egy map lesz a Far Cry 3-hoz, mint az előző két rész. Már a trailerben voltak olyan jelenetek, amire azt mondtam, hogy úristen, ezt már láttam a Far Cry 3-ban.
Le is írom mik lesznek a játékban:
• Valószínűleg el kell foglalni valamit, hogy láthatóvá váljanak a területek.
• Benne lesznek ugyanazok a fegyverek, mint a negyedik részben (néhány új darab azért lesz), amikre vehetünk néhány módosítást meg átfeshetjük.
• Kapunk XP-t, amivel különböző skilleket oldhatunk fel.
• Craftolni kell cuccokat, amihez irdatlan mennyiségű állatot kell ledarálni.
• Lesznek gyűjtenivalók.
• Lesznek mellékfeladatok, amiket ugyanazzal a skinnel rendelkező "különböző" NPC-k fognak adni.
• El kell foglalni bázisokat, hogy azon a környéken ne támadjanak meg. (Ezt lehet lopakodva, vagy nyíltan.)
• Ezt már kellemetlen leírni is nekem, de tuti lesz valami hülye, aki befog minket drogozni, így "fantasztikus" kalandokat élhetünk át egy vízíó keretében.
• Továbbá a teaser trailerekből kiderült, hogy valószínűleg 3 irányítható karakter lesz, egy fekete, egy nő és egy fehér, így megfelelően polkorrekt lesz.
Most nézem, hogy szinte az összes Ubi$oft játékot leírtam ezzel.