Gonzales írta:Csak szoritsatok nekem, hogy 24-én majd a Karácsonyfa alatt egy nagy doboz legyen, csomagolópapirral körbetekerve, benne egy fekete Ps4-el!
na meg a vicces az lenne, hogy amikor kibontom, akkor mondanák, hogy: "Várj, nem az a tiéd!" és a kezembe tolnának egy akkora dobozt mintamekorra az öklöm.
Én szurkolok neked!
És kérlek, te is és a többiek is szorítsatok értem, ha minden igaz, holnap derül ki, hogy lesz-e PS4-em idén karácsonyra, vagy lehúzhatok még egy évet az X360-nal. Ma ugyan beszéltem faterral, de egyrészt nem került szóba, hogy mit kérek karácsonyra, másrészt nem nagyon volt jó hangulata, így nekem meg elszállt a bátorságom, hogy szóvá tegyem egy több mint százezer forintos karácsonyi kívánságom. Holnap elvileg megint beszélek vele és akkor már szóba hozom a PS4-et. Remélem, nem fog azonnal nemet mondani.
Arminho: Valóban nagyon drága a PS Plus, de azt csak és kizárólag te tudod eldönteni, hogy megéri-e előfizetned a PS Plusra. Ha szeretsz multizni és elsősorban a multizás miatt vetted a PS4-et, akkor szerintem évi szinten a 15 ezer forint megéri, főleg ha sokat multizol. Ha megvagy a multiplayer nélkül és beéred azzal, hogy egyedül játszol, akkor viszont egyértelműen fölösleges a PS Plus-ba ölni évi 15ezret, főleg úgy, hogy ahogy korábban már elhangzott, a PS Plusos ingyen játékok elég névtelen, béna címek, amiket az ember nem szívesen tölt le még ingyen se. Szóval ez teljes mértékben a te döntésed. Egyébkén X360-osként én már hozzá vagyok szokva, hogy a multiért fizetni kell és mivel a Gold tagság csak néhány ezerrel olcsóbb a PS Plusnál, így én úgy vagyok vele, hogy ha netalán lenne egy PS4-em, akkor évi szinten kibírnám a PS Plusra való előfizetést azért, hogy multizhassak.