Igazából mindenki nyert, mert ha a három jacht árát, és az esetleges fejlesztéseket egybe számoljuk, a 20-23 millió reális ár.
Egyébként a frissítés nagyon "jóféle", a kocsik gyönyörűek, az új házak szebbnél is szebb helyeken leledzenek, a fejleszthető ingatlanból (egy ilyen van, 3 féle árkategóriában) csak a legdrágábbat vettem meg (khm... én szemét), de a panorámát látva a másik kettőt nem is fogom: konkrétan egész Los Santost be lehet látni, haloványan a reptérig bezárólag. Az új verdákat nem próbáltam, de már a garázsban várakoznak (khm... franc belém), a három sportkocsi biztos befutó, a Cognoscenti-ből kétféle verzió van (illetve mindkettőből van páncélozott változat, így mondhatni 2+2,5 féle), plusz vannak terepjárók is, hasonló felállásban.
Az új fegyverek ellenben tesztelve lettek: a kés "csak egy újabb kés", leginkább a pillangókés elővételi animáció miatt ér valamit, ellenben a pityu engem abszolút a Vice City-ben már megismert, és megszeretett Magnum ikertestvére (lézeres célzóberendezése nincs, de szerintem jobban fest így) a Marksman Pistol tulajdonságaival (1 golyó = 1 ember ; 0,5 játékos), plusz elegáns, de lassúkás újratöltéssel.
A jacht szintén a vízen várja érkezésemet (jelenleg I Ms. Laura Palmer néven fut), viszont egy dolgot máris észleltem vele kapcsolatban: amikor megvettem tegnap, a vurstlis mólótól nem messze, a vízen helyezte el a játék. Aztán kis idővel később Sandy Shore-ba utaztam, ahol kis randalírozás után a térképen feltűnt, hogy a jacht ikonja a szélmalmokhoz közeli tengerpartszerű képződmény közelébe került. Utazó apartman ez a javából.
Új ruhákat is kaptunk, de erről csak otthon, spoiler alatt nyilatkoznék.
Gonzales, neked meg köszönöm megtisztelő szavaidat!
U.i.: PS4-en a heist-ek némileg könnyebbek lettek, legalábbis az, hogy a Pacific Standard Job fináléját pénz, és életvesztés nélkül, logikus trükkel, és Kurumával csináltam meg a minap, kétszer, árulkodik valamiről.