Találtam egy bugot a távcsöves fegyverekkel, hogy ha folyamatosan nyomom a bal egérgombot akkor távcső nélkül is lőnek. Amúgy azért nem ide, mert ez a téma technikai kérdésekre van, és amit te kérdeztél nem az, és főleg nem csak PC -re vonatkozik. De mondjuk itt is felteheted.
Ha már az összes "távolsági" fegyverre gondolsz, akkor:
Singleplayer: Gyakorlatilag mindegy, hogy mivel mész.
Multiplayer: A sörétes mind szar, de ha már használsz egyet akkor az az automatikus (UTAS UTS) legyen. A karabélyok közül csak és kizárólag a special carbine (G36) legyen. Ha géppisztoly kell, akkor a machine pistolt vidd (Tec-9), pisztolynál régen az AP pistolt mondtam volna, de az csak egy gyengébb Tec-9. Így talán az 1911 klónt ajánlanám - heavy pistol. Mesterlövészpuskák közül egyértelműen a heavy sniper a legjobb, ha viszont közepes távolságra kell lőni és esetleg gyors egymásutánban akkor a marksman rifle. Éppen ezért érdemes mind a kettőt birtokolni. Géppuskák közül a Combat MG kell neked. Legyen nálad amellett sticky bomb, gránát és gránátvető. Én nem szeretem a rakétavetőt, de néha jól jöhet.
Arminho írta:Carbine Rifle vagy Special Carbine
Vicces, de a carbine rifle -t nem ajánlanám. A hatótávolsága jobb mint a specialé, de rosszabb a pontossága és gyengébb is. A Combat mg meg biztos nem jobb hosszabb távra mert még pontatlanabb és még kisebb a sebzése.