Hozzászólás
Szerző: Arminho » 2015. 12. 28. 12:26
Én tegnap néztem meg Kecskeméten, végül nem 3D-ben (bár annyira nem is volt baj, mert a szemüveg egy idő után már irritál). Mivel én nem vagyok egy nagy Star Wars fan, így nem igazán zavart, hogy tulajdonképpen lekoppintották a 4. rész történetét. Persze, ettől függetlenül jó az elképzelés, a cím is nagyon találó. Én Han Solo halálát sajnáltam nagyon, illetve azt, hogy Kylo Ren szerepére Adam Driver-t szerződtették. Találhattak volna valaki ijesztőbb külsejű színészt. De ezek csak apró dolgok. A látványvilág csodálatos, az egész film csupa akció, egy percig nem unatkoztam rajta, pedig a film több, mint két órás, és a popcorn már a felénél elfogyott. Hál' Istennek sikerült néhány vicces jelenetet is belerakni, Csubakka visszatérésének pedig külön örülök.
Összefoglalva, az egész film gyönyörű grafikával rendelkezik, akció dús, vannak benne vicces jelenetek, de nem túlnyomórészben, emellett a történet se rossz (annak ellenére, hogy kissé koppintás).
A végére egy kérdés: akkor most Kylo Ren meghalt? Mivel a bolygón maradt tehetetlenül mielőtt az felrobbant.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára
Arminho 2015. 12. 28. 12:39-kor.