Ezt már 20x eljátszottad, egyáltalán nem vicces, aki ezek után még mindig beveszi az vessen magára.
Furfangos na viccet félretéve tényleg jöhetne már DLC, elmennek arra a melegebb éghajlatra hogy a story mode-ot mindenből kihagyják, mibe kerülne abba is betenni legalább az olyan újításokat, mint a járművek, tuningok most már nagyon helyre kéne tenniük a dolgokat egy story DLC-vel, én nem egy online játékot vettem amikor GTA-t vettem! Az is jó tud lenni és jó hogy fejlesztik, csak nem értem most miért az lett fontosabb (illetve értem, nyilván az online valahogy, valamiért jobban hoz a konyhára)NikitaDragovich írta:Háhá, én nem vettem be! Mikor ránéztem a linkre, egyből sejtettem, hogy kamu. Aztán elolvastam a kommenteket, és így már egyből tudtam.
(Itt van még egy dolog, ami nagyon elárulja, hogy fake: http://kepfeltoltes.hu/160101/GTAPlace_ ... es.hu_.png )
Az egész accot eladja, vagy csak a PS3-at?NikitaDragovich írta:Sziasztok!
Kérdeznék tőletek valamit. Figyeljetek, a bátyám egyik barátja eladja nekünk a GTA V-öt PS4-en 5000 forintért. A baj csak az, hogy digitálisan van meg neki, mert a PS Store-ból töltötte le. Megéri megvenni ennek ellenére? Attól még át tudom vinni a PS3-as karakteremet, hogy ez digitális verzió?
NikitaDragovich írta:Sziasztok!
Kérdeznék tőletek valamit. Figyeljetek, a bátyám egyik barátja eladja nekünk a GTA V-öt PS4-en 5000 forintért. A baj csak az, hogy digitálisan van meg neki, mert a PS Store-ból töltötte le. Megéri megvenni ennek ellenére? Attól még át tudom vinni a PS3-as karakteremet, hogy ez digitális verzió?
XD De hülye vagyok, most nézem, hogy mit írtam. Nem tudom ez hogy jött össze.Gonzales írta:Nem egy Ps3-at ad el, hanem Ps Storeból egy Gta V-t Ps4-re. de biztos csak eladja az accountot.