Nem tudom hol lehet találni. Eddig nem nagyon repültem, de most a 100%-hoz sajnos kell. Azt könnyebb irányítani? Hol találok, kérlek jelöld be egy térképen?Rockstar69 írta:Miért nem Bestrával csinálod?
Trevor hangárjában is lelehet hívni. Sétálj be, és ott kiírja, hogy melyik gombot kell megnyomni, amivel elő lehet hívni a menüt, ahol kilehet választani a repülőket. A Besrát valamiért nem a hangárba rakja, hanem a kifutó elejére. Amúgy nekem Onlineban, repülőverseny közben,akkor is megadja, mikor helkipoterrel repülök el knife flightnál. Próbáld meg esetleg azt istotyak írta:Nem tudom hol lehet találni. Eddig nem nagyon repültem, de most a 100%-hoz sajnos kell. Azt könnyebb irányítani? Hol találok, kérlek jelöld be egy térképen?Rockstar69 írta:Miért nem Bestrával csinálod?
Miután rendesen a saját kábelét dugtam be, utána már felismerte rögtön a lemezeket és szépen feltelepült, szóval meg is nyugodtam. ez csak egy teszt volt, hogy működnek e, soha többet nem telepítem lemezről, mert órákig tartott. Utána meg még frissítéseket szedett, amiknél meg mindig elvesztette a kapcsolatot a szerverrel, szóval tragédia az egész. de szerencsére felment minden.Visali írta:Nálam szépen vitte az összes lemezt, egyedül az ötödiket telepíti kicsit több ideig a többinél.