Sajnos már nem lesz több szülinapja. Megöltem, és lefényképeztem a hulláját, öreg.NikitaDragovich írta:Köszi, Gonzales. Leslie nem olyan régen ment el a Rockstartól, és pont ma volt a születésnapja.
http://happybday.to/Leslie-Benzies
Január 23-án lesz az egyik kedvenc színészemnek, Jack Reynornak a születésnapja. Írni fogok majd neki a fentebb látható oldalon keresztül, hátha visszaír majd - a remény hal meg utoljára.
Szerintem, te inkább hallgass, mert mi is eltűrjük a sok hülyeséget amit te írogatsz nap mint nap...Gonzales írta:Csak szerintem vagy túl nárcisztikus öreg? vagy pesszimista. Mittudomén'
Lehet, hogy az egész csak irónia/szarkazmus, nem tudom miért csinálod. Ennek ellenére lehet jókat röhögni a hozzászolásaidon, de túlzásba azért ne ess.
Ez csak vicc.Gonzales írta:Csak szerintem vagy túl nárcisztikus öreg? vagy pesszimista. Mittudomén'
Lehet, hogy az egész csak irónia/szarkazmus, nem tudom miért csinálod. Ennek ellenére lehet jókat röhögni a hozzászolásaidon, de túlzásba azért ne ess.
http://idegen-szavak.hu/n%C3%A1rcisztikusGonzales írta:Csak szerintem vagy túl nárcisztikus öreg? vagy pesszimista. Mittudomén'
kekesi írta:Szerintem, te inkább hallgass, mert mi is eltűrjük a sok hülyeséget amit te írogatsz nap mint nap...Gonzales írta:Csak szerintem vagy túl nárcisztikus öreg? vagy pesszimista. Mittudomén'
A matekot úgy elcsesztem, ahogy csak lehet, a magyar se lett jó. Szóval ha bármilyen csoda folytán bekerülnék a kecskeméti gimibe, hálát adok az égnek.Tequi-La-La írta:Amúgy mesélj Ármin, mi volt?
most Pepe megharagudott.Arminho írta:Én vagyok az egyetlen, aki a Thelostduck helyett mindig Thunderstruck-ot olvas?A matekot úgy elcsesztem, ahogy csak lehet, a magyar se lett jó. Szóval ha bármilyen csoda folytán bekerülnék a kecskeméti gimibe, hálát adok az égnek.Tequi-La-La írta:Amúgy mesélj Ármin, mi volt?
Szerk.: nem idéztem képet. Bocsi.
Végül hova is jelentkeztél? Katona?Arminho írta: A matekot úgy elcsesztem, ahogy csak lehet, a magyar se lett jó. Szóval ha bármilyen csoda folytán bekerülnék a kecskeméti gimibe, hálát adok az égnek.
Szerk.: nem idéztem képet. Bocsi.