Gonzales és
NikitaDragovich: Köszönöm szépen a válaszaitokat!
Közben már én is rájöttem, mert tegnap sok szabadidőm volt, így nem bírtam magammal és utánajártam a dolognak. A Google képkeresőjébe beütöttem, hogy mutasson képeket az összes LS-i rendőrkapitányság helyéről a térképen, nem kellett sok idő, hogy találjak egy használható térképet. Elmentem tehát rendőrkapitányság-vadászatra, és miután az összes fölösleges helyre elmentem, végül megtaláltam a legnyilvánvalóbb helyet (azt, amelyik mellett van a Vehicle Impound, amit a térkép is jelez és ahonnan ugyebár vissza tudjuk vásárolni a legutóbb elhagyott járgányainkat), és ott végre megtaláltam a kapitányságot. Tetszett, hogy be tudtam menni. Körbejártam az épületet és - bár annak nem örültem, hogy a kapitány szobája és az elítéltek tömlöceihez vezető ajtó le van zárva - elég izgalmas volt. Mivel az Eye In The Sky küldiben erre nem figyeltem föl, ezért nekem nagy újdonságként hatott és nagyon tetszett!
Mondjuk sejtettem, hogy ha beljebb megyünk az épületben, akkor valamikor kapunk egy jó kis három csillagos körözést, de végül is ez nem volt baj. Szóval nagyon jó volt.
A tegnapi "nagy" felfedezésem örömére végre regisztráltam a Social Clubra a konzolon keresztül és feltöltöttem néhány képet, amelyeket majd veletek is megosztok, ahogy
Arminho és a többiek is csinálták/csinálják.
Nyugi,
NikitaDragovich-féle hullás képeket nem áll szándékomban készíteni!