kekesi írta:Egy PS4 vásárlása előtt állok és lenne néhány kérdésem a konzollal kapcsolatban, na de vágjunk is bele:
1, Ki hol vette a konzolt és mennyiért? Én a (meglepően olcsón az üzlethez képest)Media Markt-ban néztem az 500 GB-s alapgépet 99900 Ft-ért, eddig ez volt a legjobb ár, a többi helyen 106000-110000 Ft között mozogtak az árak, ugyanennél a kiszerelésnél, bár a legtöbb helyen jelenleg nincs is raktáron csak 1TB-os.
2, A következő kérdés pedig az 1TB-os modellel kapcsolatban lenne, mégpedig az, hogy megéri e a plusz pénzt? Mert hallottam pár rémhírt erről a modellről: pl túlmelegszik és hangosabb.
3, Vélemények ezekről a játékokról?
~(ezeket venném hozzá első körben):
-UNCHARTED: The Nathan Drake Collection
-Drive Club
-DiRT Rally
~(ezeket venném hozzá év végéig):
-Uncharted 4: A Thief's End
-Mafia III
-The Last Of Us
-Gran Turismo SPORT
(Illetve nem játék, de egy éves PS+ előfizetést is kötnék.)
4, A felsorolt játékok közt van olyan amiben elérhető osztott képernyős multi? Tehát ami miatt megérné még egy kontrollert venni, mert ha nincs akkor, azt csak később szereznék be.
Előre is köszönöm a válaszokat!
1. Erre a kérdésre mondjuk hiába válaszolok, mivel én nem Magyaroszágon élek. De az a Media Marktos Ps4 szerintem a legjobb, ha már az a legolcsóbb.
2. Ééén szerinteeeem előnyösebb 500 GB-set venni, aztán majd egy 1 TB-s vinyót. Persze ha csak igényeled. Nem muszáj 1 TB-re fejleszteni ha nem telt be még az 500 Gb se.
3. Az UCTNDC meg a Driveclub szerintem jó választás. A harmadiknál semlegesen állok.
UC 4 meg Last of us szerintem kötelezően ott kell pihenjenek minden Ps4 játékos polcán.. Maffia 3 meg igéretesnek tűnik, én is megvenném.
4. Ps3-an az Uncharted 3-ban volt. Driveclubban meg Gran turismoban is biztos van. A Last of us-ban nincs, UC 4-ben meglátjuk.