Sziasztok!
Úgy tűnik, hogy végre összeszedtem a megfelelő pénzt egy új laptop vásárlására és a segítségeteket szeretném kérni ezzel kapcsolatban. A helyzet az, hogy egy olyan laptopot szeretnék, ami maximum 100 ezer forintos, vagy esetleg egy tízessel több. Nyilvánvalóan nem egy atomerőművet szeretnék, hisz ennyi pénzből ez nem kivitelezhető, de egy olyan társat szeretnék, ami jó pár évig kiszolgálna. Természetesen nem olyan gép kell, ami a legújabb játékokat ultra high-on viszi, de azért az jó lenne, ha játékokat is tudnék rajta valamilyen szinten (közepes vagy akár magas beállításokon) futtatni. Kéne még hozzá egy jó egér is, amelynél a fő szempontok, hogy vezeték nélküli (bluetooth-os), lehetőleg nem elemes hanem USB-vel tölthető, akkumulátoros legyen. Az egérre kb. 15-20 ezer forintot költenék, vagy néhány ezressel többet, de azt már csak a legvégső esetben. Ja és még annyi kérdésem lenne, hogy a Windows 8 és a Windows 10 operációs rendszerek közül ti melyiket ajánlanátok jobban? Melyik a jobb, megbízhatóbb, gyorsabb operációs rendszer? Melyik érné meg jobban összességében? Én sajnos jóformán semmit sem tudok ezekről a rendszerekről, mert én még mindig le vagyok ragadva az egyre használhatatlanabb 2003-mas XP-nél.
Szóval nagyon megköszönném mindenkinek a válaszát, tanácsát, ötletét, tapasztalatait a fentebb említett kérdéseimmel kapcsolatban akár itt, akár privátban!
Előre is köszi mindenkinek, aki tud segíteni!