1. Fogalmam sincs, nem játszottam a játék sztorimódjával. Valószínűleg azért, mert Erron Black egy kurvamenő gyerek.
2. Mert a QTE-k csupán látványelemek, arra szolgálnak, hogy változatosságot vigyenek a játékba. Ha elcseszel egy QTE-t, az ugyanolyan, mintha elcseszed az egyik harcot. Annak sincs semmi következménye a történet szempontjából, mert nyomsz rá egy restartot és folytatódik minden az adott checkpointtól.
3. Ferra valóban lány, Torr viszont nem. Valószínűleg azért lesz Ferra felnőtt korában ugyanolyan, mint Torr, mert ugyanahhoz a fajhoz tartoznak. Azt meg nem tudom, miért lesz neki is egy kis ugribugri vakarék a hátán, valszeg az is azért van, mert az ő fajuknak ez a szimbiózisos hadviselés is egy bevett tulajdonságforma. A kisebb egyed segíti a nagyobbat, amíg meg nem nő, aztán őt is segíti a harcban egy fiatal és így megy egy körforgás.
4. Kenshinek van szeme, csak vak. Attól még, mert valaki nem lát, nem azt jelenti, hogy nincs szeme és emlékeim szerint Kenshinek van szeme, csak a vakokra jellemzően szinte már láthatatlanul világos színű a szemgolyója. Szemkötőt meg azért hord, hogy a többiekkel alkalomadtán tudjon bújócskázni.
5. Gondolom nem az általad megnevezett férfi nemi szerv, hanem valami napistenes rituális baromságához használt piercing-szerű díszítőelem.
6. Úgy, hogy Kung Jin akkora menő gigolo gyerek, hogy meghazudtolja Newton összes gravitációval kapcsolatos mozgástörvényét és a Jedi Erőt felhasználva mindig képes úgy eltalálni az ellenfél fejét, hogy úgy essen vissza a földre.
7. Mert jól bánik az éles tárgyakkal.
8. Mert jól esett neki a jó éjt puszi.
9. Kurvára fájdalmas, és felér egy plasztikai műtéttel.
Remélem ismételten a segítségedre lehettem!