GTA Online: Heists DLC 100%!!!
Végre-valahára sikerült! Elmesélek egy hosszú történetet arról, hogy hogyan sikerült megszereznem a "Live a Little" trófeát. Minden úgy kezdődött, hogy pár nappal ezelőtt észrevettem néhány olyan GTA Online-játékost, akiknek érdekes módon színes volt a nevük. Egyből rájöttem, hogy ők hackerek voltak, és átírták a nevüket, sőt be is színezték sárgára vagy pirosra. Ezt onnan is lehetett látni, hogy ha elővettem a telefonomat, és megnéztem a játékosok neveit, akkor a hackerek neveit mindenféle hülye kódokkal jelezte. Volt is egy Herrugas vagy Harrugas nevű hacker, aki 130-as szintű volt és az ő neve is sárga színű volt. Épp elloptam egy NPC-től egy Emperort, mikor ez a gyerek hirtelen feltuningolta a lopott járművemet: átfestette sárga színűre, piros és kék füstökkel tette tele és maximálisra feljavított mindent. Mindezt egy másodperc alatt csinálta, pedig ő jóval messzebb volt tőlem a térképen. Nagyon meglepődtem, mikor ezt megláttam. A legmeglepőbb dolog mégis az volt, hogy az Emperor rendszámtáblájára az volt írva, hogy LTS és a rendszám North Yanktonból származott, nem pedig Los Santosból!!! Csináltam róla egy képet, nézzétek meg a rendszámtábláját!
https://prod.cloud.rockstargames.com/ug ... LQ/0_0.jpg
Gyorsan felvettem ezt a gyereket barátnak, és épp írni akartam neki, hogy adjon nekem egy kis pénzt, mikor kilépett. Kicsit elszomorodtam, de nem gondoltam volna, hogy ma találkozni fogok vele újra.
Ezután napok teltek el jó sok szenvedéssel. Ez a szenvedés azonban a mai napon véget ért. Úgy történt minden, hogy a Fleecát csináltam. Nem tudtam végigcsinálni a fináléját, mert a társam folyton elcseszte a küldetést.
Elsőnek úgy cseszte el, hogy mikor a rendőrök elől menekültük, felment a hegyre, hogy ott kikerülje őket. Sajnos olyan sokáig voltunk a hegyen, hogy mire odaértünk a hídhoz, Eddie Toh elment a repülőjével és a rablás el lett rontva.
Második próbálkozásra úgy rontottuk el, hogy miközben fúrtam a széfet, a gyerek nem figyelt az emberekre, és bekapcsolták a riasztót. Harmadjára pedig úgy, hogy miközben a zsaruk elől menekültük, a gyerek egyszer csak lelépett. Ekkor frászt kaptam az idegtől. Végül újra megpróbáltam egy másik gyerekkel, de ő már akkor lelépett, amikor a ruhákat kellett választani a menüben. Ekkor harmadjára is kerestem egy másik játékost, mikor észrevettem, hogy Herragus (vagy ki) fent volt a játékosok között. Rögtön kiléptem a heistből, és megindultam ehhez a gyerekhez a reptérre. Írtam neki, hogy csináljon pénzesőt, és csinált!!!
Rajtam kívül még ott volt két játékos, és ők is kaptak a pénzből. Kétszer csinált pénzesőt. Először 800000 dollárt szedtem össze, másodjára pedig 1 millió valamennyit. Összesen 3700000 dollárt szereztem. Az örömtől és a boldogságtól nevettem és sikítoztam. Anyám még rám is szólt emiatt.
El nem tudjátok hinni, milyen jó érzés volt. Abban a szent pillanatban elvettem volna feleségül azt a hackert, ha lány lett volna.
XD Milyen jól tettem, hogy pár nappal ezelőtt felvettem őt barátnak, és írtam neki.
Ezt a sors akarta! Megérte ez a majdnem két hónapos szenvedés egy rohadt trófeáért! Megérte!
Ezután szerettem volna kérni tőle még egy keveset, hogy sok pénzt tudjak átvinni PS4-re, de ilyenkor pont elment az áram...
Szerencsére a pénzem megmaradt, és megvettem a Valkyrie-t. 871546 dollárom maradt. Kemény.
Csináltam néhány képet a hackerről, aki megmentette az életemet:
https://prod.cloud.rockstargames.com/ug ... _w/0_0.jpg
https://prod.cloud.rockstargames.com/ug ... HA/0_0.jpg
Ha lány lenne, azon nyomban elvenném feleségül!
Most nagyon büszke és elégedett vagyok. Természetesen a daily eventeket továbbra is megcsinálom, mert már csak 2 hét van vissza belőlük. Szeretnék összeszedni kétmillió dollárt, hogy azért legyen egy kis pénzem a jachtokra, mikor átviszem majd PS4-re a karakteremet. A Fleeca heistet viszont soha többet nem csinálom meg! Elég volt az a sok szenvedés azzal a szarral! Holnap még egyszer megcsinálom a fináléját, mert nem tudtam befejezni a gyökér játékosok miatt, és ennyi. Legalább megszereztem a GTA V-ben az összes trófeát, 2 évbe és 6 hónapba telt, mire megszereztem az összeset.
Jelenleg még nem veszem meg PS4-re a GTA V-öt, mert szeretném kijátszani harmadjára a játékot (B befejezés), és ki akarom platinázni a GTA IV-et és az Uncharted 3-at. Lesz még munkám nyárig.