Az a trófea de undorító volt. Hogy én/mi azzal mennyit szenvedtem/szenvedtünk.Rockstar69 írta:Majd utána ráér szerintem. Meg ha van hekker haverod, akkor felesleges. Én időközben már elkezdtem gyúrni a GTA IV-re. Már a Bomb da Base II meg a Hangman's NOOSE megy idő alatt, (feltéve, ha nem kezdők csatlakoznak be) a Deal Breakert meg ketten összehozzuk.
Vagy csak a GTA Online-ból.Gonzales írta:Ja, valószinűleg ugy büntetnek, hogy kibasznak PsN-ről..
Nem a Rockstar csinálta, csak nem tudta elmeneteni a játékállásodat. Ezért nem szoktunk úgy kilépni a GTA Online-ból, hogy levágjuk a lakást a főhálózatról, vagy kiszaggatjuk a PS-t a falból. Kultúráltan ki kell lépni singleplayerbe, onnan meg az XMB menübe. Így nem kell telesírni a Rockstar Support-ot, hogy eltűntek a szintjeim, pénzem, stb. Ezt most nem konkrétan neked mondom, mert a te eseted más, ez csak amolyan általános tanúság.NikitaDragovich írta:Rockstar69: Tegnap újból elkezdtem csinálni a daily eventeket. Amúgy PS3-on játszanak még sokan a GTA IV multijával, vagy már csak nagyon kevés játékos van?
Tegnap egyébként egy nagyon váratlan dolog történt velem a GTA Online-ban. Épp a házból mentem ki, mikor odajött hozzám egy női hacker, felvette a karakterem alakját - annyi különbséggel, hogy más ruha volt rajta -, és elkezdett csinálni egy hatalmas pénzesőt. Bárhová mentem, a pénz csak hullott az égből. 35 millió dollárt tudtam így összeszedni, és be is tettem a bankba. Később azonban kidobott a szerver, és ugyanaz volt a hiba a PSN-nel, mint ami múltkor is. Kiléptem a GTA-ból, kihúztuk a Wi-Fi kábelt és visszaléptem. Sajnos csalódottan tapasztaltam, hogy eltűnt az a 35 millió, amint visszaléptem a játékba. Valószínűleg a Rockstar csinálhatta ezt. Bezzeg azt hittem, hogy nem figyelik a csalásokat PS3-on, hát tévedtem... Lehetséges, hogy múltkor is emiatt volt az a hiba a PSN-nel, csak akkor már nem tudták elvenni tőlem a hackelt pénzt, mert hamar elköltöttem.
Csináltam is képet arról, amikor pénzeső hullott az égből:
https://prod.cloud.rockstargames.com/ug ... tw/0_0.jpg
(Háttérben befigyel a sok pénzeszsák és a hacker is, aki ugyanúgy nézett ki, mint én.)
Varázspénzt nem szabad számlára helyezni, tartsd a zsebedben. Nekem bejött.NikitaDragovich írta:Rockstar69: Tegnap újból elkezdtem csinálni a daily eventeket. Amúgy PS3-on játszanak még sokan a GTA IV multijával, vagy már csak nagyon kevés játékos van?
Tegnap egyébként egy nagyon váratlan dolog történt velem a GTA Online-ban. Épp a házból mentem ki, mikor odajött hozzám egy női hacker, felvette a karakterem alakját - annyi különbséggel, hogy más ruha volt rajta -, és elkezdett csinálni egy hatalmas pénzesőt. Bárhová mentem, a pénz csak hullott az égből. 35 millió dollárt tudtam így összeszedni, és be is tettem a bankba. Később azonban kidobott a szerver, és ugyanaz volt a hiba a PSN-nel, mint ami múltkor is. Kiléptem a GTA-ból, kihúztuk a Wi-Fi kábelt és visszaléptem. Sajnos csalódottan tapasztaltam, hogy eltűnt az a 35 millió, amint visszaléptem a játékba. Valószínűleg a Rockstar csinálhatta ezt. Bezzeg azt hittem, hogy nem figyelik a csalásokat PS3-on, hát tévedtem... Lehetséges, hogy múltkor is emiatt volt az a hiba a PSN-nel, csak akkor már nem tudták elvenni tőlem a hackelt pénzt, mert hamar elköltöttem.
Csináltam is képet arról, amikor pénzeső hullott az égből:
https://prod.cloud.rockstargames.com/ug ... tw/0_0.jpg
(Háttérben befigyel a sok pénzeszsák és a hacker is, aki ugyanúgy nézett ki, mint én.)