Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2014. 06. 25. 17:32
És a BF3 topic nem lett volna alkalmas arra, hogy a többi részről is beszéljünk benne? Na mindegy, ha már megnyitottad a topikot és az adminok sem szóltak érte (egyelőre), akkor hozzászólok valamit. A sorozatról általánosságban nem nagyon tudok beszélni, hisz csak a harmadik rész van meg, valamint a negyedik résszel játszottam béta szinten. A 3. részről már több, mint egy éve írtam egy személyes véleményt, ezt bárki megtalálhatja és elolvashatja a Battlefield 3 fórumtopikban (vagy ha szeretnétek, akár ide is bemásolhatom). Mivel a 4-gyel csak bétáztam, ezért arról nemigen kéne véleményt mondanom, de néhány óra bétázás után csak annyit tudok elmondani a multijáról, hogy egy picit javítottak a grafikán, de maga a játék (legalábbis a béta) érdemben nem fejlődött túl sokat a Battlefield 3-hoz képest. Szinte ugyanaz a játék más mapokkal, egy-két új járművel, fegyverrel, ellenfél-kijelöléssel meg ledőlő toronyházakkal. A sztoriját a hallottak/olvasottak alapján egy küldetés kivételével ugyanúgy elszúrták, mint a Battlefield 3-ét. A legújabb készülő részről, a Hardlineról nem tudok sok dolgot mondani, mert igazság szerint nem nagyon érdekel, hisz nem fog megjelenni X360-ra. Az eddig látottak alapján nem tűnik rossznak, bár nem tudom, hogy egy háborús játékból hogyan készítenek egy GTA-szerű, gengszterek vs. zsaruk játékot. Persze nem lehetetlen, még akár jó is kisülhet a dologból, de ehhez egy kis szerencse is kell, mert ha nem elég igényesek, akkor egy FPS nézetű GTAV-öt fognak kiadni a kezükből, amiben rombolható a környezet. Ráadásul már ilyesféle játék is van a Payday 2 szerepében, úgyhogy nagyon egyedit kell alkotnia az EA-nek ahhoz, hogy legalább fent tudják tartani azt a színvonalat, amelyet a harmadik rész óta kapunk.