Hozzászólás
Szerző: dani.szentgali » 2016. 06. 01. 13:35
Üdv!
Az én laptopomban is AMD Radeon kártya van, és az enyém egy R5 M330-as, ami sajnos még az i5-ös proci segítségével sem visz semmilyen játékot, nagyon gyenge. Az R6 M345-ről nem sokat hallottam, de amikor anno utánajártam általánosságban az AMD Radeom R szériás kártyáknak, azt hallottam szinte mindenkitől, hogy az optimális játékélmény érdekében ennél a szériánál minimum egy R8 kell. Mondjuk az AMD Quad-Core proci elég jól hangzik, így elképzelhető, hogy az majd kompenzálja a gyengébb videokártyát, amire az én i5-ösöm sajnos nem képes. De sajnos a számítógépek háza táján nem igazán vagyok jártas vagy tapasztalt abban, hogy milyen specifikációk kellenek a játékhoz, mert sose volt olyan gépem, ami játékra alkalmas volt. Én például azt hittem, hogy az i5-ösöm és a fentebb említett videokártyám 8 GB RAM-mal egy 170k-s laptopban elég lesz a játékra, erre kiderült, hogy még egy majd' 10 éves játék is csak döcög és egy idő után csúnyán lefagy rajta. Amúgy meg azt tanácsolom, inkább vegyél egy konzolt ha mindenképpen a játékot helyezed előtérbe, mert azon garantáltan megy minden játék. Netezésre, adattárolásra, egyéb dologra meg bőven elég egy olcsóbb, gyengébb gép is. Már én is bánom, hogy ennyire naiv voltam és nem jártam utána, hogy a gépem nem fog vinni semmilyen játékot, ha tudtam volna, 50k-ért veszek egy gyengébb notebookot, a maradék 120k-ból meg vehettem volna egy PS4-et. Sokkal jobban jöttem volna ki az egészből, mint így, hogy van egy gépem viszonylag jó specifikációkkal, de a gyenge videokártya miatt ugrik az egész a játékok szempontjából.