Xbox 360-on tegnaptól vasárnapig ingyenes multiplayer hétvége van minden játéknál, tehát gold előfizetés nélkül lehet online játszani. Teljesen véletlenül vettem ezt észre GTA-zás közben, mert véletlenül beléptem az Online-ba és lám beengedett. Elsőre nem is tudtam mire vélni ezt a dolgot, eléggé meglepett. Persze megörültem neki, így ki is használtam az alkalmat és Online-oztam kicsit. Mivel az előző gold tagságom lejárása után csatlakoztam a GTAPace Elite Crew-hoz, ezért most játszottam először crew tagként. Megnéztem az achievement listát, és ott van ugye egy olyan megszerezhető achi, amit ha jól értelmeztem azért kaphatok meg, ha teljesítek egy jobot egy bizonyos crew (ez esetben a GTAPlace Elite Crew) tagjaként. Már sok jobot megcsináltam, de az achi csak nem akart feloldódni. A kérdésem az lenne, hogy én csináltam-e valamit rosszul (például azt, hogy elsőre invite only session-ben, tehát egyedül csináltam jobot és úgy próbálkoztam, vagy netán azt, hogy második nekifutásra nem crew tagokkal hanem vadidegenekkel csináltam küldetéseket), vagy az lehet a gond, hogy a free multiplayeres hétvégéken nem lehet feloldani achievementet az ingyenes fiókkal rendelkező live tagoknak? Ha valakinek van valami ötlete, hogy mi folyik itt ezzel az achievementtel, annak megköszönöm a választ!
![mosoly :)](./images/smilies/icon_e_smile.gif)