Szívemből szóltál, haver! Én valahogy sohasem szerettem a focit. Talán azért, mert mindig nagyon felhypeolják.Nemohalacska írta:Bárhova felnézek mindenhol a foci folyik. Csak én vagyok az egyetlen akit ez az egész hidegen hagy?
Senki sem mondta, hogy Európa Bajnokok leszünk, csak örülünk az eddig elért eredményeknek.Tigrito írta:Hüblookohelimedion leszek és én azt mondom, hogy teljes szívemből nem tudok nagyon örülni az eredményeknek, mert elhitetjük magunkkal, hogy mi vagyunk a legjobbak és a végén hatalmas pofára esés lesz. Ráadásul ezek után majd lehet hallgatni a rádióban, tv-ben, stb., hogy mégsem hiába építettük azt a rengeteg stadiont. Emellett semmi másról sem lehet hallani sehol.
Nem.Nemohalacska írta:Bárhova felnézek mindenhol a foci folyik. Csak én vagyok az egyetlen akit ez az egész hidegen hagy?
Nem.Arminho írta:Nem örülsz annak, hogy majdnem 50 év után nemzetközi sikereink vannak foci terén?
Ki tudja, hogy Hüblo minek örülne? Azért amibe és ahogyan belekötött, nos volt benne "merit". Szerintem nyugodtan örüljél annak ha nyer a csapat, vagy nyugodtan ne örülj, semmit nem fog megváltoztatni. A stadionos résszel egyet tudok érteni. Engem inkább a részeg üvöltöző szurkolók zavarnak a meccs után. Az egyik megpróbált a hátamra ugrani a villamoson.Tigrito írta:Hüblookohelimedion leszek és én azt mondom, hogy teljes szívemből nem tudok nagyon örülni az eredményeknek, mert elhitetjük magunkkal, hogy mi vagyunk a legjobbak és a végén hatalmas pofára esés lesz. Ráadásul ezek után majd lehet hallgatni a rádióban, tv-ben, stb., hogy mégsem hiába építettük azt a rengeteg stadiont. Emellett semmi másról sem lehet hallani sehol.
Hidd el máskor engem se izgat különösebben a futball, de baromira szórakoztató leülni a haverokkal és együtt szurkolni a csapatért. Jó látni, hogy így összehozta az embereket. Nyilván nem mi leszünk ott július 10-én, de a foci alapvetõen nagyon jó közösségépítõ, és ez az egésznek a lényege. Szerintem mindenki próbáljon meg egy kicsit örülni, elvégre tényleg összekaparta magát a csapat, ki tudja talán még lesz jobb is.NikitaDragovich írta:Szívemből szóltál, haver! Én valahogy sohasem szerettem a focit. Talán azért, mert mindig nagyon felhypeolják.Nemohalacska írta:Bárhova felnézek mindenhol a foci folyik. Csak én vagyok az egyetlen akit ez az egész hidegen hagy?
The Cleansing Fire írta:Engem inkább a részeg üvöltöző szurkolók zavarnak a meccs után. Az egyik megpróbált a hátamra ugrani a villamoson.
Miért örüljek neki? Nem az én eredményem, nem a családomé vagy a barátaimé. Semmilyen módon nem reprezentálja az ország helyzetét. Nem azt mondanám, hogy "még ennek sem" hanem azt, hogy ennek még azért nem.Rockstar69 írta:Én csak sajnálni tudom, hogy vannak, akik még ennek sem tudnak örülni.
Miért? Itt senki nem mondta, hogy nem akarja, hogy nyerjenek.Gonzales írta:Én viszont csùnyán fogok röhögni, ha Magyarország nyeri az EB-t!