Nem. Most vagyok 19 és fél. Idén decemberben 27-én leszek kereken 20 éves és ha minden jól megy és nem bukok félévkor vagy évvégén matekból, akkor 2017-ben kicsivel kevesebb, mint 20 és fél évesen fogok érettségizni. Valószínűleg az oldalon lévő adatlapom téveszthetett meg, mert az most tévesen azt mutatja, hogy 20 éves vagyok. Pontosabban azt, hogy már elmúltam 20. Ez nem tudom miért van, mert én jól adtam meg a születésnapomat. Régen mintha Visali kolléga említett volna valami olyat, hogy azért számolja tévesen a rendszer, mert nagyon az év végén van a szülinapom, de régen volt már és eddig nem is igazán volt jelentősége, így nem foglalkoztam vele. Szóval a lényeg, hogy mindig eggyel fiatalabb vagyok annál, mint amit az adatlapom mutat, tehát most még csak 19 és fél vagyok, idén decemberben leszek 20 és jövő ilyenkor érettségizek, tehát 20 és fél évesen lesz meg az érettségim, ha minden jól megy.Rockstar69 írta:Nem 21 és fél?
Bud Spencer miatt nekem is szomorú most a hangulatom. Imádtam, fantasztikus színész volt. Szinte az összes filmjét láttam, de a kedvenceim egyértelműen a Terence Hill-lel közösen készült filmek voltak. Nagyon jól és hitelesen adták elő a közös filmjeiket, talán azért mert a való életben is nagyon jó barátok voltak mindig is. Sajnálom, hogy elment, de örülök egy kicsit annak, hogy most már egy jobb helyen van és odafent a mennyekben is kioszt pár nagy pofont. Szóval nyugodj békében Bumburnyák!!!