Lehet csak azért, mert meg akar kímélni minket a csonka hazában élők akcentusától... Szegényt régen is sokszor elővettük az írása miatt, biztos ezek a rossz emlékek maradtak meg benne és emiatt nem mer beszélni a videók alatt.
Gonzales írta:Igazából sokkal inkább azért mert hajlamos vagyok hadarni, meg ahogy Ármin mondta, mély dörmögős Batman hangom van amiből faszt se lehet érteni.
De azért jó volt Dani.
Köszi! És örülök, hogy jó a humorérzéked és nem vetted sértésnek, mert egyáltalán nem annak szántam!
Tyűha, ez nagyon jó lett, de tényleg! Nagyon bejön! Nagyon jó munkát végeztetek. Sok ilyen videót még! Mellesleg szerintem nagyon jól rekonstruáltátok a film trailerét. Mondjuk, volt benne egy-két rész, amit nem tudtatok beletenni, de amúgy szuper lett!
Ui: Gonzales, a karaktered tökre hasonlít John Marstonra.
Gonzales írta:Règóta igèrtem, jópàr hónapja kèsz is volt, de csak most èrtem el ide, hogy kirakjam.
Szóval, Legenda előzetes, Gta V editon!
Épp mostanában jutott eszembe, hogy vajh' mikor láthatom a Gonzales's Production elsõ blockbuster filmjét, erre ma végre feljutok ide, és voilà: híres vagyok (not)!
A videó szerintem szuper lett, jó a vágás, a zene, és nekem nagyon tetszik a beszéd hiánya (khm. UnNarration) . Én simán megnézném a filmet is ilyen formában, ha már a forrását nem vagyok képes.
A színészeket is szinte mind felismertem, a karakteremre tett hasonlósági észrevételt is megmosolyogtatott! Jelenleg amúgy kb. úgy festek, mint egy elcseszett Sean Connery (old edition) - Stuntman Mike kombináció...
Köszönöm a lehetõséget, hogy egy ilyen remek csapat része lehettem.