Hidd el, csak Magyarországon számít ennyire az érettségi meg a diploma. Nagyon rossz nálunk az oktatás. Más országokban sokkal jobb munkahelyet szerzel kevesebb tanulással, mint itt nálunk.dani.szentgali írta:Személy szerint én nem ragaszkodnék a diplomához, ha nem számítana a mai világban annyit meg ha a sok egyetemista meg munkahely nem degradálná folyton az OKJ-s képzéseket, amivel elmondásuk szerint "segget lehet törölni". Sokkal szívesebben szarnám le az érettségit és írnék csak egy közepest vagy négyest mindenből, ha a sok hülye munkahely meg diplomás b*zi nem várná el tőlem, hogy legyen legalább egy diplomám.
Igen, ezt kicsit elferdítettem. Eredetileg én is úgy akartam írni, hogy drága kicsi országunkban kell csak ötvenezer könyvet beseggelned majd azzal a lendülettel el is felejtened, hogy legyen egy normális munkád, vagy a másik lehetőség, hogy a legszemetebb csaló, hazug ember leszel, aki mindenkin keresztülgázol és így szerzi meg a papírokat, csak már annyit szidtam Magyarországot az utóbbi időben, hogy inkább általánosítva írtam le ezt az egészet. De tényleg nonszensz ami itt megy. Egy darab papírnak annyi hatalma van, mint egy fegyvernek. Nem számít mit tudsz, mennyire vagy okos vagy milyen képességeid vannak, ha nincs papírod, senki vagy. Akkor basszák meg a papírjukat, és csináltassák meg azzal a munkát, fizessenek annak, ha úgyis az az emberi érték és intelligencia mércéje manapság! Na de mindegy, ezt a témát inkább hanyagoljuk, nehogy fölösleges vita kerekedjen ebből is.NikitaDragovich írta:Hidd el, csak Magyarországon számít ennyire az érettségi meg a diploma. Nagyon rossz nálunk az oktatás. Más országokban sokkal jobb munkahelyet szerzel kevesebb tanulással, mint itt nálunk.dani.szentgali írta:Személy szerint én nem ragaszkodnék a diplomához, ha nem számítana a mai világban annyit meg ha a sok egyetemista meg munkahely nem degradálná folyton az OKJ-s képzéseket, amivel elmondásuk szerint "segget lehet törölni". Sokkal szívesebben szarnám le az érettségit és írnék csak egy közepest vagy négyest mindenből, ha a sok hülye munkahely meg diplomás b*zi nem várná el tőlem, hogy legyen legalább egy diplomám.
Ajjjajj, ha te azt tudnád...dani.szentgali írta:te valójában egy okos, intelligens ember vagy
Hát csak nem. Legalábbis remélem. Majd, ha viszem valamire, vagy feltűnően semmire, akkor beszámolok ennek a kijelentésnek az igazságáról. Ha minden jól megy akkor 1-2 hónapon belül munkanélküli leszek újra. Majd leírom a tapasztalataimat.dani.szentgali írta: Nem számít mit tudsz, mennyire vagy okos vagy milyen képességeid vannak, ha nincs papírod, senki vagy.
dani.szentgali írta:Nem számít mit tudsz, mennyire vagy okos vagy milyen képességeid vannak, ha nincs papírod, senki vagy.
De ha érti a dolgát, miért baj ez?Luszie írta:Mercedes gyárban pl. lehet úgy keresni havonta 5-600 ezreket, hogy csak egy szakmád van. Pedig elviekben oda több tudás kellene. De ez csak egy példa a sok közül, és eléggé extrém...dani.szentgali írta:Nem számít mit tudsz, mennyire vagy okos vagy milyen képességeid vannak, ha nincs papírod, senki vagy.
Az Iphone-okat nem átlagembereknek csinálják, hanem üzletembereknek. Egyszer majd figyeld meg: akikben benne vannak a bizniszben, azok bezony Ihpone-nal "tolják". Nem véletlenül. Persze, az is igaz, hogy plusz egy dolog, amivel fel lehet vágni.... Közöttük is van ilyen beállítottságú ember, ebben biztos vagyok.dani.szentgali írta:
Amúgy szerintem is nagyon gáz, hogy ennyit kérnek egy telefonért. (iphone 7) Ráadásul egy csomó olyan funkció van benne, ami csak az árát növeli, viszont nincs túl sok haszna, soha nem fogod használni szinte. Mondjuk az is elég hülye, aki képes ennyi pénzt fizetni egy zárt rendszerű, csak apple eszközökkel kompatibilis telefonért.