Ma pakolásztam a dolgaim között és ráakadtam egy cetlire, amit még akkor írtam, amikor telepítettem az EfLC-t. Akkor nem tulajdonítottam a dolognak nagy jelentőséget, de most, hogy meglett a papír, kíváncsi lettem.
Arról van szó, hogy mikor először telepítettem a játékot (lemezes kiadású), akkor telepítés közben kaptam egy ablakot, ahol valami aktiválással kapcsolatos szöveg volt emlékeim szerint, alatta pedig két mező. A felső üres, az alsóban pedig egy 44 jegyű betű és számkód volt (ezt a kódot jegyeztem fel a cetlire, hátha később kell valamire). Sajnos nem mentettem az ablakról képet, pedig most már nagyon érdekelne mi volt az.
A kérdésem az lenne, hogy ez normális, tehát mindenkinél bejött egy ilyen ablak, illetve, hogy meg kell-e tartanom a 44 jegyű kódot, kell-e majd valamire?
Szerintem mindent jól csináltam telepítésnél, mert a játék simán indult utána, nem panaszkodott semmire és a multi is ment. Az egész azért érdekelne nagyon, mert nem boltban vettem a játékot, hanem egy másik emberkétől (jóval jutányosabb áron, mint a bolti). Bontatlan fólia volt rajta, tehát nem hinném, hogy használta volna bárki is.
SZERKESZTÉS:
Fantasztikus előrelátással annak idején lefotóztam a mobilommal az ablakot (vagyis csak a kódrészt, bár tudnám miért csak azt).
ITT A KÉP
A kód az alsó mezőben volt (csak kitakartam). 8x5 és 1x4 bontásban. Ha valaki ebből meg tudja mondani, hogy mi volt ez, azt megköszönném. Sajnos arra nem emlékszem, hogy mire kattintottam (meg az első gomb nem is látszik), de feltételezem az Activation-ra.