Hozzászólás
Szerző: totyak » 2016. 10. 10. 17:36
Ma vettem egy klubházat és elkezdtem egy küldetést. Nem a laptopról hívtam elő, hanem a másik szobából, ahol táblán van kifüggesztve mindenféle. Fegyvereket kellett összeszedni és elszállítani. Jól is ment minden, csak kb. félúton rámszállt pár másik játékos és megöltek, a motyót meg elvették. Na mondom, akkor próbáljuk ki, hogy a laptopos küldetések milyenek. Vettem egy épületet, elmentem hozzá, leültem ott is a laptop elé és kértem egy küldetést. Szintén valami csomagot kellett elhoznom. Mondanom sem kell, rögtön a nyakamon volt egy kedves játékos helikopterrel és szintén halomra ölt, a csomag megsemmisült.
Az ilyen elbukott küldetéseket újra meg lehet majd próbálni? Csak mert ami a táblán volt és buktam, az nem került vissza, üres hely van ott és mellette már csak kettő másik van. Az egyiknél ki is írja, hogy kellene hozzá csapat, egyedül nem tudom megcsinálni.
Másik kérdésem, hogy később tudom a klubházam kinézetét variálni, vagy ez úgy marad, ahogy elsőre megkreáltam?
Harmadik kérdésem: A helikopteres incidens közben felrobbant a személyes járgányom és az istenért nem tudom visszahozni. Mi a nyitja? A Personal Vehicle menü elsötétült, csak azt tudom állítani, hogy kik ülhessenek a kocsiba. Régen az Interaction menüben vissza tudtam kérni a kocsit.
Negyedik kérdés: Nem enged passzív módba tenni magam. Azt írja MC vezetője, VIP, meg még valami közben nem lehetek passzív. Hogy léphetek ki ezekből? Vagy, ha megvettem a klubházat, automatikusan vezető vagyok és nem passziválhatom magam?
És végül, ha a klubházzal vezető lettem, akkor az Interaction Menüben mit is állítok be?
Egyébként fura, mert mindkét kipróbált küldetést tudtam autóval csinálni, nem kellett motor hozzá. Nincs is motorom. Így nem értem, hogy miért bikers dlc ez.