Hát ezt mostmár komolyan nem hiszem el… A COD-ból egységnyi idő alatt több, mint kétszer annyit adnak el, mint GTA-ból, ez puszta tény, ha a COD is 3-4 évente jönne ki, akkor is ugyanígy lenne. A különbség az, hogy az eladások hány játékon oszlanak el. Egy GTA epizód több évig gyűjtheti az eladásokat, míg a COD epizódokat évente selejtezik. A végeredmény ugyanaz.kdavid94 írta: ok hogy cod-ból összesen többet adtak el, de pont azért mert évente jön új rész, gta-ból is többet adnának ha nem 3-4 évente jelenne meg...
Bocsi, az én hibám.Cube Head írta:nem kell folyton ahhoz hozzászólni amit a többiek beszélnek nem?
Egyébként mi ez az übermensch mentalitás, ami így körüllengi az üzeneteid? Ne vedd sértésnek, de a GTA V-öt illetően két téma jöhet fel:kdavid94 írta: Ja, amúgy mondtam, hogy mindjárt jöna téma h ki a főhős, a középkorú fószer vagy a feka. :D
Szerintem elég sokszor le lett írva hogy miért is lehetne más a főhős 1 ,2 mi neked az a sunyi bérfejlesztés?Most ne mindenképpen a GTA-kat nézzük de ott van az RDR ami soha nem jön ki PC-re mégis a tavalyelőtti év legeladottabb játéka volt a Black Ops után ha nem csalnak az emlékeim mert ott tartunk hogy ha 1 játék eladásainak a 10%-t teszik a PC-sek az már nem 1 rossz arány tehát innentől....,ha jön a játék PS-re és Xboxra addigra valószínűleg mind a 2-nek lesz olyan 60-65millió eladott példányszáma (most sincsenek ettől messze) illetve jön a Wii U amiből minden valószínűség szerint egyből igen sokat fognak eladni garantált bevételük van míg ha jön PC-re akkor jön az h szépen lewarezolja mindenki .... ezért is 1 fél év csúszás ami a szokásos a minimum de bekel látni aki minden "csúcs" játékkal játszani akar vagy minél többel annak 1 konzolt kell tartania mindenképpen .Toni Cipriani írta:Egyébként mi ez az übermensch mentalitás, ami így körüllengi az üzeneteid? Ne vedd sértésnek, de a GTA V-öt illetően két téma jöhet fel:kdavid94 írta: Ja, amúgy mondtam, hogy mindjárt jöna téma h ki a főhős, a középkorú fószer vagy a feka.
A feka fanatikusok részéről a főszereplő szajkózása, ill. a szkeptikusok (:)) részéről a városok, sőt(!) a korszak megvitatása, mert a Rockstar csak egy ócska bulvárszenny ilyen szempontból, akiknek nem hisznek a fanatikusok, tehát a sziklás csillagok hiába mondta el, hogy LS und környéke és a játék neve hiába egy római/rovásírott 5-öst ábrázol, itt minket bizony át akarnak verni. Visszatekintve a GTA IV első trailere után eltelt időkre itt a GTA Place-en, nem nagyon emlékszek főszereplőtalálgatásokra. Most hirtelen miért lett ennyire kétséges, hogy a trailer főszereplője lesz a játék főszereplője? Bár lehet, hogy ez csak az azóta radikálisan megváltozott fórumos közösségnek köszönhető, akik nyilván szkeptikusabbak. Akkoriban inkább konzol vs. Windows flame-war uralkodott. Most hirtelen ez nincs, mindenki tudja már, hogy ami teljes értékű GTA és nem Sunyi bérfejlesztés az jön Windowsra.