Hozzászólás
Szerző: Arminho » 2016. 10. 24. 19:22
Ezt én azért nem mondanám. Nem akarok erről megint vitát kirobbantani, de az Online-nal semmi gond nincsen. Unalmas? Persze, 3 év után ez természetes, viszont még mindig jönnek hozzá újabb és újabb frissítések, amik ugyan egyeseknek nem feltétlen jönnek be, viszont ez már több, mint ami IV-nél volt, mivel oda nem jött semmi új. Volt pár játékmód, aztán ennyi. Közel sem volt annyi lehetőség benne, mint a mostani Online-ban. A véleményem szerint azt mondani, hogy a IV multija jobb, mint az Online, pusztán elfogultság. A másik nagy probléma a sok genyó játékos és modder, de erről meg nem a játék tehet. Annyi igazság van abban, hogy a IV jobb, mint az V, hogy a IV-hez adtak ki 2 sztori DLC-t, illetve a története, valamint annak karakterei jobbak voltak. De ezt szerintem az V-nél kieegyensúlyozza az Online. Másfelől, a IV előtti GTA-k sem kaptak sztoris DLC-ket, viszont ott valamiért nem ment a sírás, mint most. Legutolsó sorban pedig, azon ne csodálkozz, hogy az V sztorija unalmas lesz, ha már 3-4-szerre játszod újra. Az azért nrm annyira hosszú, mint mondjuk egy SA vagy IV (amiket egyébként már ugyanúgy meguntam 3-4. menetre).