Nem tudom. Lehet, hogy csak az, hogy a San Andreasnak olyan kicsi a gépigénye, hogy az ilyen FPS számláló programok már nem tudják értelmezni vagy nemtudom... Nem értek hozzá, úgyhogy inkább nem mondok több hülyeséget. Kérdezz meg mást, vagy várd meg valaki más válaszát!DarthViktor írta:Sziasztok! Letöltöttem az MSI Afterburnert, hogy ez alapján be tudjam állítani a játékok grafikáját. A GTA: San Andreasnál, ahogy elindítom a játékot, lefagy a gép(a menüt szépen megnyitja, új játék, v. játék betöltése után van ez). Csak az FPS-t szoktam nézni rajta, játék közben a sarokban megjelenítve. Nagyobb igényű játékoknál (the Forest, ARK) működött gond nélkül. Mi lehet a gond?
Esetleg próbáld meg kompatibilitási módban indítani, mondjuk WinXP kompatibilitással. Valami felbontás gondja lesz szerintem. Lehet, hogy 800x600 32biten indulna, de annyira alacsonyat a Win10 már nem is támogat.dani.szentgali írta:Nem tudom. Lehet, hogy csak az, hogy a San Andreasnak olyan kicsi a gépigénye, hogy az ilyen FPS számláló programok már nem tudják értelmezni vagy nemtudom... Nem értek hozzá, úgyhogy inkább nem mondok több hülyeséget. Kérdezz meg mást, vagy várd meg valaki más válaszát!DarthViktor írta:Sziasztok! Letöltöttem az MSI Afterburnert, hogy ez alapján be tudjam állítani a játékok grafikáját. A GTA: San Andreasnál, ahogy elindítom a játékot, lefagy a gép(a menüt szépen megnyitja, új játék, v. játék betöltése után van ez). Csak az FPS-t szoktam nézni rajta, játék közben a sarokban megjelenítve. Nagyobb igényű játékoknál (the Forest, ARK) működött gond nélkül. Mi lehet a gond?
Most azonban nekem is segítségre lenne szükségem. Letöltöttem torrentről a San Andreast, sikerült is telepíteni, azonban amikor el akarom indítani a játékot, a Windows 10 rendszer mindig megkérdezi, hogy engedélyezem-e a következő programnak, hogy módosításokat hajtson végre a gépemen. Én mindig rámegyek az "OK" gombra, tehát jóváhagyom a dolgot, engedélyezem a dolgokat. Ezzel nincs is gond, a többi program is szokott ilyet kérni. A gond csak az, hogy ezt követően kapok egy hibaüzenetet ahelyett, hogy a játék elindulna. A hibaüzenet a következő: "Cannot find 800x600x32 video mode". Valakinek van valami ötlete, hogy ez mit jelent? Milyen videómód hiányzik, amit nem talál meg a rendszerben a játék? Vagy rosszul értelmezem, és teljesen mást jelent ez a hibaüzenet? Légyszi aki tud, segítsen! Előre is köszönöm a segítő válaszokat, tippeket!
Pontosan, ahogy leírtad, arra gondolok. Nem voltam benne biztos, hogy win10-ben is van még ilyen, én leragadtam Win7-néldani.szentgali írta:Köszi a választ! Igen, attól tartok én is, hogy a Win10 már nem támogat XP szintű futtatási/felbontási módokat az ilyen régi játékokhoz. Korábban is próbáltam már elég régi játékokat futtatni a gépen, ugyan sikerült mindegyik, de csakis úgy, hogy benne volt a gépben a játék eredeti lemeze, hiába telepítettem fel, lemez nélkül egyik sem akart indulni. Meg hát azok eredetiek voltak, a San Andreas meg torrentes. Amúgy kipróbálnám a tippedet, de kicsit retardált vagyok a PC-hez, úgyhogy megkérdezném még azt is, hogy az általad ajánlott dolgot hogyan tudom kipróbálni? Csak simán rámegyek az ikonra, jobbegérgomb, futtatás és ott lehet kiválasztani, hogy WinXP kompatibilitási módban futtatás, vagy hogyan lehet ezt egészen pontosan megcsinálni?