Hozzászólás
Szerző: The Cleansing Fire » 2016. 05. 22. 20:20
Hát akkor összefoglalom, hogy mit láttam (bár tudom, hogy senki nem kérte). Először is, az AC annak ellenére, hogy elvileg valami verekedős játék, nagyon szar harcrendszerrel megy. Nevetségesen könnyű, és ezek a különböző "brutal takedown" -ok csak szarul néznek ki. Játszottam a Ryse -zal, tudom, hogy milyen egy jó...
Az egész fear gas hülyeséget a Batman: Arkham Knightból vették, még a színe is ugyanolyan. A másik meg az, hogy lopakodós játékhoz képest egy nagy szar a lopakodás. Nevetve végigvittem a hajókon való lopakodást, pedig kétszer ugrottam az árbocról egy hapsi fejére, mert szar vagyok kontrollerrel.
A történet gagyi és szar, az egyetlen ok, hogy Jack the Rippert behozták az volt, hogy különben nem tudták volna eladni a játékot. Maga a karakter felépítése ótvar szar, az a krumplizsák a fején nevetségesen néz ki, és elég hamar feltűnt, hogy az animációk nem passzolnak rendesen (mászáskor, a kötélen mászáskor, stb.). Meg amúgy is akadozott a szemét játék.
Mindegy, szóval a történet elég gyenge volt, kiszámítható, és következetlen. Szóval Hasfelmetsző Jack, aki ha és amennyiben élt, megölt öt nőt, nem ölhet meg ártatlan civileket, de lemészárol úgy száz rendőrt? Gimme a fucking break. Miért kellett Assassint csinálni belőle? És ami még fontosabb, ha elkapta az idegesítő buzeránst (Jacob asszem a neve) miért nem ölte meg? Még mutatták is, hogy döf lefelé és Jacob ordít. Persze tök kiszámítható volt, hogy túléli.
Kb ennyi, tényleg annyira gyenge volt, hogy nem érdemes többet írni róla, mert elkezdenék ismételgetni.