Köszi a válaszokat!
Én is Skullcandy-ben vagy Sonyban gondolkodom, majd meglátom a későbbiekben, hogy mi lesz belőle.
Mindenesetre nem a legdrágább, legkiválóbb minőségű fejhallgatóra vadászok, ami jelenleg az elsők között van a piacon, csak egy jó vezetéknélküli headsetet szeretnék, hogy kényelmesebb legyen, illetve, hogy ne törjön meg a kábel és ne romoljon el, mint
Luszie-nál. Meg egy ideje már egyre inkább a bluetooth-os, vezetéknélküli cuccok a preferáltak nálam, mert nem szeretem a kábeles megoldást. Egyrészt könnyebben elromlik, másrészt zavaró tud lenni elég könnyen, harmadrészt pedig sokkal praktikusabb, ha valaminek nincsen vezetékes-dugeszolós megoldása.
Úgyhogy a vezetéknélküli egér után be akarok szerezni egy vezetéknélküli headsetet is.
Hát igen, okostelefon-vásárlásnál sajnos egyre gyakoribb jelenség, hogy a magas árcédulákkal ellátott készülékek tudják csak az elvárható teljesítményt nyújtani a felhasználók számára. A középkategóriások pedig nem elég jók, vagy egy ideig azok, csak utána hamar elromlanak. Én kicsivel több, mint fél éve vettem egy felsőközép-kategóriás telefont (nem csúcskategória!!!), ami eddig elég jól bírja. Remélem ez még sokáig kitart. Amúgy majd ha megengedhetem magamnak, pár év múlva szívesen kipróbálnék egy csúcskategóriás modellt is. Eddig voltak már alsó és középkategóriás készülékeim minden mennyiségben, kíváncsi vagyok arra is, hogy mit tud egy igazi nagyágyú. Ettől függetlenül én szerencsére elégedett lehetek a viszonylag újnak minősülő középkategóriás telómmal.