NikitaDragovich írta:Igen, egyetértek Luszie-vel. A IV-ben valóban több dolgot lehet csinálni a sztori végigjátszása után, mint az V-ben. Meg hát ott van az is, hogy a GTA IV-ben sokkal jobb mellékküldetések és egyéb tevékenységek vannak, mint az V-ben. Szóval ez van.
Egyébként szeretném összegyűjteni a GTA V pozitívumait és a negatívumait. Tehát valaki le tudná írni összefoglalva a játék hibáit, és azt is, hogy hogyan kellene a Rockstarnak megoldani a hibákat? Mit kellene/kellett volna tenniük a fejlesztőknek, hogy ne legyen ilyen a GTA V? Előre is köszi a válaszokat. Nagyon kíváncsi leszek.
Akkor tömören, rizsa nélkül:
Pozitívumok:
-Jobb multi
-Jobb minitérkép
-Jó aláfestő zenék
Félpozitívumok (ezek olyan dolgok, amik jók de elvártak voltak):
-Szebb grafika
-Vidék (bár nem túl nagszám)
-A lövöldözés sokat javult (bár a GTA IV-ben sem volt rossz)
Negatívumok:
-Harmat gyenge karakterek (alig emlékszek valamelyikre, csak az rémlik, hogy mindegyik egy köcsög volt, sehol egy szimpatikus karakter, mint az eddigi GTA-kban pl: Little Jacob, Brucie, Roman stb)
-Élettelen város
-Visszafejlődött AI
-Összecsapott dolgok (a teherautók, buszok elcseszett motor hangja, fordulási íve, "alibi" ingatlan vásárlás)
-3 irányítható karakter (így csak egy massza az egész, nem érzem azt, mint a GTA IV esetében, ott mindhárom játéknak saját hangulata van, jobban átlehet érezni a főhősök világát)
-Szörnyű fizika
-Gagyi, 12 éveseknek szánt vezetés
-Reform cuccok (5 csillagos körözés, ami valójában 4, legendás autók kihagyása, (pl Stalion, Blista Compact, nem érdekel, hogy a nextgenesek megkapták, ez nem mentség), 69-es szám elhagyása)
-Jóféle minijátékok kihagyása (billiárd, léghoki, QUB3D, bowling)
-Unalmas singleplayer az összes feladat elvégzése után
-A csalások aktíválási metódusa borzalmas (emiatt is szar a singleplayer)
-A Los Santos Customs-ban alig fogadnak autókat, (akár csak javításra)
-A verekedés kb vicc kategória
-Gagyi törés
-Agresszív rendőrök
-A páncélmellény eltűnése (tudom, hogy van, de én olyanra gondolok, ami ér is valamit, nem csak hozzáad egy csíkot a Hudhoz)
-A pénzt nem lehet mire költeni még mindig, hiába könyörögtek érte a játékosok
Hirtelen ennyi, de biztos sok mindent kihagytam.