Rockstar69 írta:Íjjj...attól a játék kollekciótól én nem válnék meg a helyedben, főleg akkor, ha valami konzol boltba adod be.
Nem az összes az enyém. Ami a legtetején van 4 db játék (Assassin's Creed 1, Forza Horizon 1, Forza Hoziron 2, Halo 4) csak kölcsönbe van, azt majd rövidesen visszaadom unokatestvéremnek, így azokat nem számíttatom be. Ja meg van egy játék (FIFA Street) amelynek a doboza rejtélyes körülmények között összetört, amikor először kibontottam, a lemezt is csak épphogy sikerült megmentenem, szóval a mínusz négy után azért adjatok plusz egyet (bár nem tudom, hogy ha csak egy papírtokba viszem be, adnak-e érte valamit).
Amúgy igen, egy konzolboltban fogom eladni. Tudom, hogy szemetek meg kevesebbet adnak érte, de a sok nevetséges, 30-40 ezres ajánlat után találtam egy konzolboltot (GameCity), akik egész korrekt összegért, 90 000 Ft-ért veszik be az egész pakkot, és ha erre rápakolok egy ötezrest, már van egy 1 terrabájtos PS4-em az idei év legjobb játékával, az Uncharted 4-gyel együtt. Plusz még ha minden igaz lesz további 90 ezer forintom játékra, és már ki is néztem a játékokat, és kiszámítottam azt is, hogy az UC4 mellé ebből az összegből még 9 játékot tudok venni a PS4-re plusz egy második kontrollert, és így azért szerintem még a hülyének is megéri eladni a régit és becserélni egy aktuálisabb és jobb konzolra, jobb játékokkal még akkor is, ha ennek az az ára, hogy meg kell válnom egy hét és fél évig gyűjtögetett játékkollekciótól.
Gonzales írta:Várunk Dani!
Köszi!
Bár PS Plus-om valószínűleg sajnos csak az érettségi vizsgáim után lesznek, egyrészt a tanulás miatt, másrészt meg anyagi okokból kifolyólag, de majd jövő nyárra igyekszem beszerezni legalább egy 3 hónapos tagságot, aztán majd csapathatunk valamit.