El nem tudom mondani, mennyire boldog vagyok, hogy ma este játszottam egy kicsit a GTA IV multijával. Nos, nem gondoltam volna, hogy ez megtörténhet, de úgy látszik, szerencsém volt.
Képzeljétek el, hogy megszereztem a "
Fly The Co-op" trófeát egy gyerekkel. Az egész úgy kezdődött, hogy szerettem volna elérni a tízes szintet az egyik trófeához, ezért elkezdtem nyomatni a "
Deal Breaker" játékmódot. És csodák csodájára egy olyan játékost találtam, aki tízes szintű volt. Mindketten beléptünk a játékmódba, és legnagyobb meglepetésemre ezzel a gyerekkel meg tudtuk csinálni időre. Teljesen tátva maradt a szám, mikor megláttam, hogy megcsináltuk időre a "
Deal Breaker"-t. Ezután pedig a "
Bomb da Base II"-t és a "
Hangman's NOOSE"-t is megcsináltuk, és mindketten megkaptuk a trófeát.
Nagyon hálás vagyok ennek a gyereknek! Megköszöntük egymásnak a segítséget, és kettéváltak útjaink. Nem gondoltam volna, hogy valaha is meg fogom szerezni ezt a nehéz trófeát, de hát mégiscsak megszereztem ezzel a sráccal.
Most már biztos vagyok benne, hogy ki fogom platinázni a GTA IV-et, tekintve, hogy már csak 4 trófea kell a platinához!
A visszamaradt trófeák pedig a következők: Teamplayer, Top The Midnight Club, Wanted és Auf Wiedersehen Petrovic.
Ezeket a trófeákat valószínűleg
Rockstar69 segítségével meg fogom szerezni.