Üdvözletem!
Három év után elkezdtem újból videózni. Szeretném kitenni ide a legújabb videóimat. Ha minden jól megy, akkor a GTA III-ról, a Vice Cityről és a San Andreasról fogok videókat készíteni. Jó videónézést kívánok mindenkinek!
Első lépésként kitenném ide a két új videómat. Természetesen a régieket is megnézhetitek.
Minden építői jellegű kritikát szívesen fogadok. Ha tetszettek a videók, akkor dobjatok egy lájkot, és iratkozzatok fel!
Boldog új évet mindenkinek!
NikitaDragovich nagy visszatérése
GTA III – 1. rész: Ismerkedés Liberty Cityvel
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NikitaDragovich 2017. 01. 15. 15:30-kor.
Köszi, Ármin. Örülök, hogy tetszettek a videóim. Jó gyorsan végignézted őket.
Egyébként a mikrofon torzítja egy kicsit a hangomat. Szóval az igazi hangom nem teljesen ilyen, de hasonló.
Valóban jó a hangod meg a videóid is! Remélem a nyár folyamán ha szerzek PS Plus-t meg egy normális gamer headsetet a PS4-hez (mert azt a szart, amit alapból a gép mellé hozzád vágnak had ne nevezzem headsetnek...), és ha bejelölsz akkor már headseten játék közben is hallhatjuk egymás hangját.
Oké, kérj csak nyugodtan tanácsokat. Szívesen segítek majd.
Hát igazából azért akartam videókat felvenni a GTA III-ról, mert elhatároztam, hogy végigjátszom 100%-osan a régi GTA-részeket. Tehát a 3D Univerzum játékait kiviszem 100%-osan, és ezekről videókat akarok felvenni. Ez volt az elhatározásom. A GTA III után a Frosted Winter mód jön majd, utána pedig a Vice City és a San Andreas. Szóval sokat fogok videózgatni a jövőre nézve.
Köszi! Amúgy régen nekem a SA 89% körül volt, de hát elvesztek a mentéseim.
A GTA III és a Vice City után mindenképpen a San Andreast is megcsinálom 100%-ra!
Örülök, hogy tetszett. Egyébként direkt így szúrtam be a linket, mert azt akartam, hogy többen kattintsanak rá a videómra. Ez csak egy csel volt. Idővel persze rendesen beszúrom a videót, csak eleinte ilyen cselesnek kell lennem.